dijous, 7 de març del 2013

Prèvia Jornada equips Sucro Fs

Aquesta setmana tres dels nostres equips acaben la lliga. El Benjamí, quart classificat,  es desplaça a Moncada per jugar divendres contra el Cumbres, tercer, a les 18:00 h. L’Infantil, després d’haver aconseguit matemàticament el títol de lliga la jornada passada, afronta amb tranquilitat el seu últim partit de lliga a Corbera, que es 8é, i jugarà diumenge a les 10. També el Femení, que va 7é,  tanca la seua participació en lliga amb un desplaçament el diumenge per jugar contra la Petxina, 6é classificat. Serà a les 12 h.
Per altra banda, l’Aleví, que continua en segon lloc, torna a la lliga, després de tindre una jornada de descans, amb el desplaçament al camp del Santana “B”, 9é classificat.  Però sense cap dubte, el partit de la jornada serà el del Sénior, el dissabte, al Pavelló (18:30). Després d’un mes de febrer molt bo, en el qual el primer equip ha guanyat tots els partits disputats, el Sucro Cullera, que va segon, afronta la visita del líder L’Olleria amb moral i predisposició per aconseguir la victòria. El partit  s’espera apassionant i segur que serà molt interessant per l’espectador.El Prebenjamí, que ha concluit la fase de grups de la Copa Plata , no tornarà a la competició fins després de festes.
Després de completar un mes de Febrer perfecte, el Sucro Cullera rep aquesta setmana la visita del líder, L'Olleria. L'equip de la Vall d'Albaida està fent una fantàstica temporada i es troba al capdavant de la classificació sense haver perdut encara cap partit. Per l'altra banda, el nostre equip, que es troba en segon lloc, es presenta també en bona forma, després d'encadenar 5 partits seguits guanyant, i afronta aquest encontre amb la intenció de lluitar al màxim contra un rival amb uns números impressionants. Els dos equips es distingixen per tindre molt bona pegada (94 gols del Sucro per 95 dels visitants) però és en la defensa on es desnivellen les estadístiques: L'Olleria ha rebut tan sols 29 gols en contra (front als 46 del Sucro) que el situen com a l'equip menys golejat, amb diferència, de tot el campionat. En l'enfrontament de la primera volta, i malgrat el resultat final (5-1 a favor de L'Olleria), va ser un encontre molt igualat, que es va decidir per detalls i es va resoldre prou al final. Ara, s'espera un partit molt semblant, amb molta emoció i intensitat, i on qualsevol dels dos pot guanyar. En definitiva, un partidàs, que no el pots perdre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada