Resum mes de març CF Cullera

PROPICI MES DE MARÇ PER ALS EQUIPS DEL C.F. CULLERA

Afrontem el tram final d´una temporada esportivament molt exigent en la que la
majoria d´equips amb major component competicional bé tracten de consolidar la
seua categoria o bé tracten d´aconseguir ascendir. Fem un repàs del que ha deparat
la competició en el mes de Març.

L´equip de Preferent visitaba Catarroja per enfrontar-se a un Recambios Colón que venia de golejar a domicili al Massanassa. En el tram inicial els nostres imposaren
un domini en el joc que permetia incorporacions al àrea i faltes al voltant com la que Edu Lòpez en el minut 18 trnasformava en un 0-1 al que seguien ocasions com les
de Guillem i Jabu, tot i que en el tram final de la primera part era Samu després d´una acció en combinació qui establia un empat que no reflexava mèrits d´uns i d´altres. En
la reanudació el nostres van eixir amb determinació d´establir la diferència i mitjançant Guillem de penalty (foto) i Jabu, s´avançava un Cullera que en el minut 66 i de nou mitjançant Guillem tancaria un partit  del que va ser clar dominador. En la jornada 27 nova victòria cullerenca a l´Aeria davant un Pego (foto) que va pagar indecisions defensives en una primera part, en la que els locals, mitjançant els gols de Jabu, Raúl i Edu López, aconseguien una victòria que els apropa a Benigànim i Alginet i que a l´hora allunya a 5 punts al Sueca, màxim rival en la lluita pels llocs de promoció.

Després d´una empat a Rafelcofer (0-0) on els nostres van meréixer més, i una molt injusta derrora in extremis a l´Aeria davant el Gandia B, el filial afrontava un important partit al camp del Xeraco. El Cullera B va eixir decidit a per la victòria davant un Xeraco que esperava darrere ben col·locat buscant accions a la contra. En la primera
part varies accions dels cullerencs no materialitzades es reflexaren en un marcador inamovible. En la reanudació i conforme passaven els minuts l´insistència del filial
va anar en aument (foto), fins arribar al tram final de partit, on Nando, al voltant del minut 87 ejecutaba fenomenalment i en segon intento una falta que es colaba pel pal dret del porter local, establint un important 0-1 que ja resultaria inamovible. Després
de 30 punts en 25 jornades el Cullera B es troba molt a prop de conseguir l´objectiu de salvar la categoria, tot i a que haurà de concrear almenys un parell de victòries més que certifiquen la seua continuitat un any més en la Primera Regional.

Els veterans reprenen la seua dinàmica excepcional i després de tres noves clares
victòries a Silla, a l´Aeria davant Paiporta i la golejada al camp del Empleados Ford
(2-6) es consoliden en la lluita per revalidar el subcampionat aconseguit l´any passat
i a l´espera d´alguna errada del intractable Picassent. Els de Tomàs son tercers
a 1 punt de l´Almussafes tot i amb un partit menys, després de 16 victòries en 22 partits.

Les xiques del femení sorprenien en el tram inicial del partit a un dels aspirants a l´ascens Massanassa adelantant-se al voltant del minut 10 mitjançant Isa. Tot i que les locals reaccionaren (foto) i arrivaren a situar-se 3-1, de nou les xiques del Cullera esta vegada mitjançant Paloma a la treta d´una falta establien en el minut 20 de la segona part un 3-2 que reprenia les espectatives de traure algo possitiu de Massanassa, cosa que estigué prop d´ocurrir ja que les locals tragueren durant el partit fins a tres balons de baix dels pals. En el tram final el Massanassa imposà el seu potencial establint un excesiu 5-2 a tenor dels mèrits d´unes i d´altres. El femení afronta un final de campionat amb un cal·lendari propici davant Sollana, Oliva, Torrefiel, Manises i l´Alcúdia.

Tot i les amples derrotes del Juvenil i Cadet A en l´ultima jornada, no s´ha de perdre
la perspectiva de la fenomenal temporada que estan fent tant els primers, limitats de efectius i que es mantenen en llocs alts de la classificació tot i que conformen un equip amb nombrosos jugadors de primer any, com els segons, que amb solvència i continuitat, amb resultats importants en moments claus de la temporada, estan molt
a prop d´aconseguir la permanencia en l´exigent Primera Regional Cadet.