diumenge, 10 de març del 2013

Victòria veterans CF Cullera

VETERANS C.F CULLERA  3 - U.D.P VETERANS DE PAIPORTA 1

Importantíssima la victòria aconseguida per l'equip local en un partit,que tinge dos parts molt diferents,en la primera part  l'equip de Veterans C.F Cullera tinge un major control del joc i una millor arribada sobre la porteria contrària fruit d'això es crea la jugada del primer gol amb un passe de Juan Rico al centre de l'àrea,que rematava a la xarxa Carlos Moreno en el minut 19 de partit.
A arrel del gol l'equip local s'apodera del centre del camp i va disposar de diverses jugades de verdader perill però els seus davanters no van estar encertats en els metres finals,per a poder augmentar la diferència en el marcador.El segon gol va ser obra de Ruben Pelaez en el minut 30 de partit,des d'una distància de 25m,llançaba un excel·lent tir col·locat a l'esquadra dreta del porter.
A partir d'este segon gol l'equip de Veterans C.F Cullera va  entrant en una fase de desencerts i perdudes de balons que li van costar anar-se'n al final del primer temps amb un resultat de 2-1 al vestidor,en l'inici del segon temps es van veure els pitjors moments de joc de l'equip local ja que el baló es perdia amb massa facilitat,no existia centre del camp i l'equip pareixia no estar agust en el terreny de joc,van ser els pitjors moments de tota la temporada per a l'equip local.Per la seua banda l'equip de Veterans de Paiporta se cap a amo i senyor del centre del camp i va disposar de diverses jugades de perill(faltes,córners).
Anava pasant el temps de partit i l'equip local va començar a jugar al contraatac,en el minut 75 de partit Luis dóna la tranquil·litat a l'equip local al rematar a la xarxa una jugada de Galindo.Eixe gol li va donar molta vida a l'equip de Veterans C.F Cullera per a afrontar la recta final del partit els seus jugadors van tornar a recuperar la confiança i de nou a tindre el baló,per un altre costat col·locava el 3-1 en el marcador resultat que va ser definitiu ja que l'equip de Veterans de Paiporta no va trobar força física necessària per a poder posar en perill la porteria de l'equip local.