diumenge, 24 de març del 2013

Victòria clara dels Veterans del CF Cullera

Empleats Ford 2 - Veterans C.F Cullera 6

Una nova  i treballada victòria de Veterans C.F Cullera en camp alié. Una victòria solvent i sense massa problemes a pesar de l'expulsió de Chofre, per doble groga, les dos en el  minut 35 de partit al protestar un penal, inexistent,ja que la falta era fora de l'àrea,feta per Sime. La superioritat mostrada sobre l'equip d'Empleats  Ford, va ser molt insistent,es plasmava en un 0 a 3 obra de Galindo, Sime de( penal) i Carlos Moreno, abans de la mitjana hora del primer temps,quan va succeir la jugada abans citada i que acurtava distàncies en el marcador.
Despres de l'esmentat penal que posava el 1-3 en el marcador va tornar a avançara l'equip dirigit per Juan Gutierrez,va arribar,1-4, de falta directa materialitzada per Gustavo en el minut 43 de partit, i a continuació el 2 a 4, prèvia falta, que l'àrbitre va ignorar.
El segon temps encara amb deu jugadors,Veterans C.F Cullera va portar molt de perill a la porteria contrària,fent un futbol molt creatiu i bonic,que els feia arribar a la porteria d'Empleats Ford amb molta facilitat,i fruit d'això van arribar dos gols mes, materialitzats per Sime, i Popei de(penal).
Cal mencionar el gran treball de Galindo sempre ajudant als seus companys tant en defensa com en atac,donant molts maldecaps als defenses contraris.
Destacar en general a tot l'equip que va estar molt bé, a pesar de l'adversitat de jugar amb un menys durant aproximadament una hora de partit,l'equip disfruta d'una fenomenal vesprada de futbol i amarra els tres punts en joc per a frontar la recta final de la temporada.
En definitiva tres nous punts, que acosten un poc mes a l'objectiu,de al menys igualar la classificació de la temporada anterior ja que el tot poderós líder de la categoria el Picassent va tornar a guanyar en el camp del Catarroja per 1-2 i obri una diferència de 9 punts als seus perseguidors.
Cal continuar lluitant en la mateixa línia i anar partit a partit, per al que cal recolzar tots, i remar en la mateixa direcció.
Aficionat pròxim dia 6/4/13 Veterans C.F Cullera-Veterans de Benifaió en horari de dissabte vesprada acudix a l'Aeria per a recolzar al teu equip.

AMUNT VETERANS,AMUNT...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada