dissabte, 9 de març del 2013

Victòria de l'aleví del Sucro a la pista del St Ana

ALEVÍ: Santana "B"-2 Sucro-3 (18a Jornada lliga)

Victòria de l'Aleví del Sucro en un partit que ha tingut que remuntar en els últims minuts.
En el primer temps, els nostres aconseguien avançar-se (0-1) i amb aquest mínim avantatge s'arribaria al descans. En la segona, els locals dominaven més i amb dos gols capgiraven el marcador (2-1). El Sucro havia d'apretar si no volia tornar de buit i en uns últims 5 minuts de molta intensitat, aconseguia remuntar i endur-se la victòria i els punts en joc. Els gols del Sucro han sigut de Jaume (2) i Jose.