diumenge, 10 de març del 2013

El millor encontre de la temporada. D'infarto

SÉNIOR: Sucro-2 L'Olleria-2 (21a Jornada de lliga).

Empat del Sucro davant el líder Olleria en un partit intens que s'ha decidit en els últims 3 minuts. La primera part transcorreria amb molt de respecte i poques ocasions clares per als dos equips i on les defenses s'imposaven als atacs. Aixina i tot, cadascú disposaria de les seues. La més clara per als nostres es produia al minut 12, quan s'anulava un gol en una jugada que Alan s'havia quedat soles davant del porter. Els visitants també fallaven una molt clara a porta buida en les postrimeries d'aquesta primera part que acabaria amb l'empat inicial. En la segona, els nostres eixien decidits a guanyar el partit, pressionant més, i les ocasions s'acumulaven en la porteria visitant però el gol no acabava d'arribar. Faltant 3 minuts per a la fi, L'Olleria s' avançaria (0-1), la qual cosa provocava que els nostres eixiren amb porter jugador. En dos apassionants minuts (18 i 19) el Sucro remuntava (2-1) amb dos gols d'Héctor i Bayona, aquest últim de doble penalty. Quedaven sols 26 segons però els visitants encara disposarien de dos dobles penaltys (el primer d'ells molt discutit) per endur-se la victòria. Afortunadament, en transformarien solament un, quedant-se l'empat (2-2) al marcador i la sensació generalizada entre el públic d'haver mereixcut més.

Empat del Sucro davant el líder Olleria en un partit intens que s'ha decidit en els últims 3 minuts. La primera part transcorreria amb molt de respecte i poques ocasions clares per als dos equips i on les defenses s'imposaven als atacs. Aixina i tot,  cadascú disposaria de les seues. La més clara per als nostres es produia al minut 12, quan s'anulava un gol en una jugada que Alan s'havia quedat soles davant del porter. Els visitants també fallaven una molt clara a porta buida en les postrimeries d'aquesta primera part que acabaria amb l'empat inicial. En la segona,  els nostres eixien decidits a guanyar el partit, pressionant més, i les ocasions s'acumulaven en la porteria visitant però el gol no acabava d'arribar. Faltant 3 minuts per a la fi, L'Olleria s' avançaria (0-1), la qual cosa provocava que els nostres eixiren amb porter jugador. En dos apassionants minuts (18 i 19) el Sucro remuntava (2-1) amb dos gols d'Héctor i Bayona, aquest últim de doble penalty.  Quedaven sols 26 segons però els visitants encara disposarien de dos dobles penaltys (el primer d'ells molt discutit) per endur-se la victòria.  Afortunadament, en transformarien solament un, quedant-se l'empat (2-2) al marcador i la sensació generalizada entre el públic d'haver mereixcut més.