diumenge, 21 de setembre del 2014

Derrota per la mínima del filial del CF Cullera a casa davant del Benissa Cf. Al final no es va poder remuntar

Debutaba a casa l'equip filial del CF Cullera en competició oficial davant del Benissa en encontre corresponent a la primera jornada de lliga de la temporada 2014/2015. La bona imatge que varen donar alguns dels jugadors de l'equip de Tomàs Serra en l'encontre de tornada de Copa davant el NOvelda, va fer que es creara molta expèctació davat d'este partit.
Els cullerencs son un equip molt jove, amb moltes cares noves i als que els falta encara acoplarse, i esa falta de acoblament va quedar maracada en este primer partir de temporada. Tomàs comptava amb algunes vaixes importants i en veritat es varen notar en excès, especialment a la primera meitat, on els visitants es varen convertir en el amos de l'encontre, creant algunes ocassions, gràcies principalmemt, a la veterania d'alguns dels seus jugadors. Fruit d'este domini, al minut 16 s'vançaven els visitants amb un potent xut des de fora de l'àrea, davant del que no va poder fer res Escamilla.
A la segona part el tècnic local va introduir alguns canvis en el joc del del B i es va notar una especial milloria, especialment des del mig del camp de cara a l'atac. Quant semblava que podia produir-se l'empat i quant més ganes estaven posant els joves locals, una jugada aïllada dels del Benissa va fer que el segon gol pujara al marcador, al minut 73. A partir d'ahi es quant es va poder vore el millor joc dels dels CF Cullera B, amb algunes ocassions i en el minut 85, una jugada molt ben portada per l'atac cullerenc la va finalitzar Pallarés amb un excel·lent gol.
A partir d'ahi, el CF Cullera B ho va intentar, creient en l'empat possible, però ja no va quedar temps material per a aconseguir més. Bona nota caldrà prendre dels minuts finals de l'encontre, en el que els joves del Cullera feren el seu millor joc i ho donaren tot.
Menció especial a la poca afició que es dona cita en l'Aèria, que no varen deixa d'animar a l'equip.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada