diumenge, 28 de setembre del 2014

El CF Cullera pateix un dolent arbitratge i cau davant del filial del Llevant UD per 1 a 3

Cf Cullera 1 - Atl. Llevant Ud+ Andujar Rayà 3. el resultat d'esta vespRADA EN L?Aèria ha estat molt enganyós, sense desmereixer el joc que els del filial del Llevant UD han desenvolupat davant del CF Cullera. L'àrbitre de l'encontre ha estat calamitós, perjudicant en tot moment al CF Cullera, xiulant els 90 minuts en contra dels locals, i en especial a la segona meitat on no ha volgut vore ell i el seu assistent dosn clamorosos penaltys en l'àrea dels del Llevant.
L'encontre no ha començat malament per las locals, els quals s'hagueren pogut avançar al minut 15, amb una magistral falta que ha tret Edu López, i que Zagala ha tret ajustadíssima al pal dret d ela porteria visitant. Però tot i que el CF Cullera ho intentava tot, han estat els visitants, amb un excel·lent nivell físic i ganes, els qui han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol obra de Delgado, qui ha guanyat en l'u contra u a Sergio. Tot i que els visitants han seguit intentant-ho, amb dos bones intervencions de Sergio, no ha estat fins al minut 44, que en una falta que han xiulat en contra del CF Cullera, Matias ha transformat de forma magistral. I la primera meitat no ha donat per a més. al descans, CF Cullera 0 - Atlètic Llevant UD 2.
A la represa, el CF Cullera ha eixit amb una altra mentalitat, intentant acurtar diostàncies en el marcador, però ha estat de NOU EL LLevant qui en una contra ha materialitzat el 0 a 3, aprofitant-se de nou Delgado d'un rebuig de la defensa local, afusellant a Sergio. Els de david Gutierrez han seguit buscant la porteria rival i en el minut 64, una internada de Oscar es tallada amb falta per la defensa visitant, i quant fins i tot els jugadors visitants han parat pensant-se que anava a xiular penalty, incomprensiblement, el colegiat Andujar Raya no ha volgut xiular-lo. A rengló seguit, dos jugades després, en el minut 67 ha estat el defensa visitant Jose Antonio qui ha tocat el baló en la ma dins de l'àrea, però de nou l'àrbitre ha estat el protagonista negatiu de l'encontre.
A partir d'aci, el CF Cullera ha comptat fins i tot de sis clares ocassions que no s'han pogut materialitzar dos clares de Guillem que no han entrat de miracle; Una canotada magistral a l'eixida d'un corner de Fran Gimenez al minut 72, que ha estat gol, i dos més del mateix Fran, altra de Guillem i per últim una nova cabotada de Fran que ha eixit alta per poc. En definitiva, tres valuosos punts que escapen de l'Aèria per errades clarisimes d'un àrbit que hauria d'estar pitant regional, i encara es demanar mssa alt per a ell. Nefasta actuació de Vicente Jorge Andujar Raya i dels seus assistents, Terol Conejero i Gordillo Escamilla.que han perjudicat notablement al CF Cullera, i el que és encara pitjor... no és el primer arbitratge que pateix el Cullera en contra i sols portem 7 jornades.
Ara la pròxima setmana visita a l'Ontinyent, un camp complicat on caldrà treballar de valent per traure alguna cosa positiva.