diumenge, 14 de setembre del 2014

Victòria del CF Cullera a casa davant del Villareal C. Tres punts amb molt de gust

Victòria del CF Cullera a casa en la cinquena jornada del grup sisè de la Tercera Divisió davant del Villareal C. una victòria d eles que cal considerar-les importants, i per molts i diferents motius. El primer, oblidar el varapalo patit el dimecres a Novelda. El segon, per a mi el mé simportant, trencar la tònica dels empats a casa, en dos partits jugats abans, dos empats, i la tercera, guanyar-li a un filial i amb claredat. Doncs els xicons de David Gutierrez han sabut refer-se de les coses dolentes i han acabat imposant-se per 2 a 0 amb gols d'Edu López i de Juanito.
El CF Cullera ha estat clar dominador de l'encontre davant dels filials del Villareal. Els d ela Plana, amb un equip molt jove ha estat molt ordenatrs,i molt seriosos al llarg d etot el partit, davant d'un CF Cullera que ha estat molt superior i al qui les lesions han afectat seriosament. Guillem i Romero segueixen recuperant-se de sendes lesions, Alguns jugadors com Alex o Beni estan a disposició del mister però encara tocats, i tot i aixó hui s'ha vist un equip seriós, amb ganes de fer les coses be. I així ha eixit.
Al minut 9, Oscar ja ha tingut una clara ocassiói en el 26, Juanito ha rematat un còrner esplendidament que ha hagut de traure Quique, amb molts problemes. Quasi a renglo seguit, a l'eixida d'una treta del cantó efectuada per Nemesio, Edu López ha buscat el rebuig de la defensa castellonenca i ha materialitzat un volea imparable que ha significat l'1 a 0.
Amb este resultat s'ha arribat al descans, amb un CF Cullera molt superior. Tot i dominar en la represa, les coses no eixien, i encara que els filials del Villareal no creaven ocassions clares, el fantasma de l'Utiel o del Ribarroja tornava a planejar en la grada local. En el minut 80, després d'una falta treta per Edu López des de l'atac dret del CF Cullera, era Juanito qui materialitzava el 2 a 0 que ja seria definitiu. El CF Cullera encara ha seguit buscant ampliar l'avantatge  peroò el marcador ja no s'ha mogut.
Ara el CF Cullera viatjarà la pròxima jornada a Orihuela i la següent rebrà a casa al Atlètico Levante UD, el filial del  Llevant UD .
Pel mig, dimecres a les 20 hores, partit de tornada de la primera eliminatòria de la Copa Federació davant d el'Utiel. I el pròxim dissabte a les 18 hores, primer partit de Lliga del filial a casa: CF Cullera B - Benissa .