diumenge, 14 de setembre del 2014

Intensa activitat de cap de setmana per al Sucro Cullera Futbol sala

Intens dissabte de Futsal al Sucro Cullera, on els equips de l'Escola van jugar de matí al Pavelló Cobert contra el C.D. Santa Ana. En acabar, i gràcies a la colaboració del Levante UDDM, tots els integrants que volgueren, es desplaçaren a València a gaudir del partit de primera divisió de la LNFS entre el Levante UDDM i el Barcelona. Per la vesprada, el primer equip va empatar a la pista de l'Alzira, en el partit de presentació de l'equip local. Aquestos són els resultats:

[BENJAMÍ ]
SUCRO-1 Santa Ana-1
Interessant partit el disputat  entre els nostres benjamins i el Santa Ana, en fases de molt bon joc per part dels dos equips. L’equip visitant s’avançava en la primera part però els nostres no es rendirien i acabarien empatant en les acavalles del partit.
[ALEVÍ]
SUCRO-6 Santa Anta-0
Bon partit dels nostres Alevins que s’han endut la victòria i sobretot se ho han passat molt be en aquest primer amistós de la temporada .  A continuar treballant.
[INFANTIL]
SUCRO-2 Santa Ana-3
Partit molt disputat entre dos equips que ho han donat tot per intentar endur-se la victòria. Al remat, han sigut els visitants els que han guanyat per la mínima però tots han gaudit d’un trepidant encontre.
[CADET]
SUCRO-10 Santa Ana-0
Bon partit dels nostres cadets que s’han mostrat molt contundents i continuen per bon camí en la seua preparació per a la lliga.
[SÉNIOR]
Alzira-2 SUCRO-2
Empat del Sucro Cullera en la pista de l’Alzira en el que ha sigut el segon amistós d’aquesta temporada. En la primera part el partit es posava molt favorable per al nostres en avançar-se gràcies al gol de Manu (0-1). El Sucro controlava el joc i amb 0-1 s’arribaria al descans. En la segona, els locals remuntarien amb dos gols (2-1) però el Sucro apretaría i, després de desaprofitar dos dobles penaltis, al tercer arribaria l’empat, també mitjançant Manu (2-2). Ara, cal afrontar la pròxima setmana pensant ja amb el debut lliguer del pròxim dissabte, a la pista de l’Alboraia.