diumenge, 21 de setembre del 2014

Victòria a casa dels Veterans del CF Cullera en el seu debut en lliga del 2014/2015, davant l'Alcàsser CF

Ahir a la vesprada, en el Camp de Futbol Aèria començava la competició per a l'equip dels veterans del CF Cullera i ho feien davant d el'Alcàsser CF, campió la temporada passada. Els cullerencs, tot i la justeta plantilla amb la que compten varen fer valdré al llarg del partit la seus experiència i especialment el conjunt damunt del terreny de joc, amb interessants jugades en les que els pocs aficionats que es donaren cita al camp varen poder gaudir.
Al minut 10, l'encarregat de xiular l'encontre e sva inventar un penalty inexistent, ja que la falta que el va provocar va estar fora de l'àrea, però va xiular pena màxima que es va encarregar Pepe Garcia de parar de forma magistral.
Des d'ahi, els del CF Cullera veterans se'n varen anar amunt, creant algunes ocassions, tot i que l'àrbitratge va donar mmolt que dessitjar, ja que en tot moment va xiular en contra dels locals, expulsant a Alejandro Galindo en les postrimeries de la primera meitat, caient en les constants provocacions dels visitants.
A la segona meitat la cosa va continuar pels mateixos camins, mab un Veterans del CF Cullera que ho varen provar tot i que varen disputar tot el segon temps amb un home menys.
Al minut 64 Sime ja va acisar amb una clara oportunitat que va eixir fregant l'escaire de la porteria visitant, i el mateix Sime en jugada personal va estar qui en el minut 74 posava l'1 a 0 en una jugada antològica.
A partir d'ahi, el marcador ja no es va moure i els veterans del CF Cullera es varen emportar els tres punts en este debut lliguer a casa davant l'Alcàsser CF