dijous, 4 de setembre del 2014

Segon empat consecutiu del CF Cullera en l'Aèria. CF Cullera 2 - Ribarroja CF 2

Segon empat consecutiu del CF Cullera en la tercera jornada de la lliga del grup VI de la Tercera divisió i que enfrontava als de la Ribera Baixa contra el Ribarroja CF. Els de David Gutierrez meresqueren alguna cosa més ja que hagueren de remuntar per dos vegades el marcador advers, i comptant fins a 3 clares ocassions en els minuts finals d el'encontre. Tot i aixó, els del Ribarroja varen deixar una molt bona imatge en el seu pas per l'Aèria en este principi de temporada.
La primera part va començar amb un CF Cullera que volia els tres punts en joc, i ja al minut 8, Edu López la va tindre en una falta directa, però Anselmo va fer una parada impressionant. Minuts després va estar Manu Gasent qui va rematar de ca, amb molta potencia, però el remat va eixir uns centímetres per dalt de l'escaire de la porteria visitant. A rengló seguit, en una de les primeres clares ocassions dels visitants, i en una clamorosa errada defensiva del Cullera, va estar Faus qui establia en el marcador l'1 a 0. A partir d'ací, els locals varen intentar fer-se amb el domini del baló, assetjant la porteria visitant en els darrers minuts de la primera part, aconseguint, amb el tempos complit, que Manu Gasent rematarà a la treta d'un còrner l'empat a 1. Tot seguit es xiulava el final d ela primera meitat.
La segona part, quant tot feia pensar que el Cullera eixiria a arrasar el partit i a materialitzar la remuntada, va estar més be al contrari, i varen estar els del Ribarroja els qui varen posar setge a la porteria local, comptant amb clares ocassions, materialitzant al minut 57 una molt bona jugada de tota la seua davvantera, que va finalitzar Fran amb un impressionat xut, davant del que res va poder fer Sergio.
A partir d'ací, els locals començaren a creure en ells mateixa i varen intentar una nova gesta, com la setmana anterior, dominant la pilota i intentant de totes totes la segona remuntada d ela vesprada, i al minut 85, després de la treta d'un corner, i de nou a jugada de baló parat, Marin va rematar amb molta decisió el 2 a 2.
Al minuts finals, el CF Cullera va comptar amb dos claríssimes oportunitats: una jugada personal d'Aaron que es va estavellar en el travesser d ela porteria visitant i una altra jugada en la que Manu Gasent va fallar el que era impensable, tot sol no encerta en trovar la porteria. En este tram final, els visitants comptaren amb una molt clara ocassió de Fran que es va encarregar Sergio de traure del mateix escaire.
Dolent l'arbitratge que va haver de patir el CF Cullera, una vegada més, esta vegada per part de David Juste, qui no es va voler adonar del temps que varen perdre, interessadament, els visitants, no allarga nt l'encontre en el que hauria estar reglamentari, tallant la oportunitat del Cullera de fer valdré l'acós al que estava sotmetent a la porteria del Ribarroja.
En definitiva, segon empat a l'Aèria, i el Cullera que continua sense conèixer la derrota, i està sisé a tan sols un punts dels líders, Alzira i Benigànim. La pròxima jornada, el CF Cullera visitarà el sempre complicat camp del Torre Llevant i el pròxim rival a casa el Villareal C.