dijous, 18 de setembre del 2014

Els joves del CF Cullera donaren molt bona imatge anit en la Copa Federació davant el Novenda CF

Ahir a la vesprada es va celebrar l'encontre de tornada de la 1ª eliminatòria de la fase de la Comunitat valenciana de la Copa federació entre el CF Cullera i el Novelda CF. La mateixa ja va quedar sentenciada en l'encontre d'anada amb un marcador abultat a favor dels alacantins. Davant de les nombroses lessions que ve arrosegant l'equip cullerenc en este inici de temporada, l'entrenador local, David Gutierrez, va apostar fermament per la pedrera local, alineant d'inici un onze titular amb tan sols tres jugadors majors de 23 anys, la resta sub-23, i val a dir que l'equip, tot i perdre per 1 a 2, va deixar una molt bona imatge, fent gaudir d'un bon futbol als pocs aficionats que es varen donar cita en l'Aèria.
Va ser el CF Cullera qui va encetar el partit més enfilat, i ja al minut 3, Ernest va rematar de cap una centrada des de la dreta que no va estar gol de miracle. A partir d'aci el Culleva va voler jugar al futbol, i els joves jugadors es varen pendre l'encontre com una bona oportunitat per poder anar rodant-se amb gent que està disputant habitualment la Tercera Divisió.
Al minut 31 va rribar el primer gol d el'encontre. Una errada de la defensa local va permetre que Edu Serrano avançara als visitants. Este gol, en compter d'enfonsar als locals, els va donar ales i en una molt bona jugada de la davantera local, Ernest, un dels millors de l'encontre, va fer una internada per banda dreta i va centrar, rematan Oscar en pròpia porta el que va estar el gol de l'empat per al CF Cullera.
però molt poc varen durar les esperances d ela parròquia local, ja que tres minuts després, manu va posar el 1 a 2 en una jugada personal.
A partir d'aci les coses varen cambiar ben poc, un CF Cullera intentant-ho tot i un Novelda que no va donar mai per sentenciada l'eliminatòria i buscava ampliar el seu avantatge.
Al final com deiem derrota del CF Cullera per 1 a 2 i final del trajecte dels cullerencs a la Copa Federació. Ara a recuperar efectius lessionats per a seguir en la Lliga en la part alta de la taula, amb dos difícils enfrontaments en les dos pròximes jornades. Este cap de setmana visita a l'Orihuela i la setmana següent el filial del Llevant UD visitarà l'Aèria... Dos encontres en els que caldria puntuar si o si.