dilluns, 22 de setembre del 2014

Resultats del cap de setmana dels diferents equips del Sucro Fs Cullera

[SÉNIOR]
Alboraia-4 SUCRO-5 (1a Jornada Lliga)
Treballada victòria del primer equip en aquesta primera jornada de lliga en un partit que s'ha complicat al final. En la primera part els nostres eixien concentrats i amb molta displicina en defensa. El capi Héctor, en dos ocasions, i Toni Llopis posaven un 0-3 per obrir distàncies en el marcador. L'Alboraia marcaria el seu primer gol (1-3) poc abans del descans per intentar mantindre les esperances en la segona. Després del descans, els nostres ixien intentant mantindre la intensitat de la primera part i prompte tornaven a marcar (1-4). Però els locals no es rendien, retallant distàncies fins posar-se 3-4 i, després d'un gol d'Adri, 4-5, a falta de 2'. Tocava patir però l'equip d'Andres Sucías aguantaria el resultat fins el final, enduent-se els 3 primers punts en aquesta lliga 2014-15.
[FEMENÍ]
SUCRO-1 Santa Ana-6
Debut del Femení en aquest primer amistós de la temporada. Les visitants s'han mostrat molt contundents i al descans s'arribava amb un 0-3. Així i tot, les nostres xiques han plantat cara i han lluitat fins el final en el primer partit d'aquesta nova e il.lusionant temporada.
[CADET]
SUCRO-6 Picassent-2
Victòria dels cadets en un partit que, després d'encarrilar prompte (3-0), l'equip s'ha relaxat i el Picassent ha retallat distàncies (3-2) perillosament, fins que els nostres han tornat a apretar per deixar el 6-2 definitiu al marcador
[INFANTIL]
Picassent-4 SUCRO-2
Bon partit el que s'ha vist en Picassent entre dos equips que han lluitat per la victòria però que al remat s'han endut els locals en ser més efectius.
[ALEVÍ]
SUCRO-5 Picassent-3
Altre bon partit dels nostres Alevins que després de l'empat de la primera part (1-1), han lluitat de valent i en la segona part han superat a un bon equip visitant.
[BENJAMÍ]
Resultats dels partits dels dos Benjamins que s'han jugat hui:
BENJAMÍ A-3 Picassent A-4
BENJAMÍ B-3 Picassent B-7
Molta intensitat i emoció en els dos partits. Els nostres ho han intentat però al remat s'han acabat enduent la victòria els visitants.
[PREBENJAMÍ]
SUCRO-5 Picassent-0
Bon debut dels nostres menudets que s'han divertit i se ho han passat molt be en aquest primer partit de la Temporada.