Resultats dels equips sèniors del Sucro Cullera Fs

SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL SUCRO EN LLIGA
[SÉNIOR]
SUCRO-3 Nou Almassera-1 (2ªJornada Lliga).
Segona victòria del Sucro Cullera en aquesta lliga en un partit molt trabat i farragós on els nostres no han pogut brillar molt. En la primera part, els visitants aguantaven les primeres embestides del Sucro i en una contra s’avançarien al minut 8 (0-1). El Sucro Cullera tirava de casta i Jose David , minuts 15 i 17, capgirava el marcador. Primer, en aprofitar-se d’un retxàs en l’area i després, el 2-1, en jugada a baló parat, a passe de Dani. Així i tot, els nostres no aconseguien trobar-se còmodes i al descans les coses no es veien clares. En la segona el panorama no canviava i el partit continuava igual d’espés. Però, al minut 15, es produïa l’expulsió d’un jugador visitant i el Sucro aprofitaria tal circumstància per posar terra de per mig, en afusellar Héctor al porter visitant per posar el 3-1 al marcador. Encara ho intentaria l’equip visitant en porter jugador però el marcador ja no es mouria. En definitiva, victòria molt treballada i 3 puntets més que completen un perfecte inici de lliga amb 2 victòries seguides.
BON PARTIT AMISTÓS DEL FEMENÍ A FAVARA
[FEMENÍ]
Favara-3 SUCRO-3
Segon amistós de la temporada per al Femení i bon partit el que s'ha pogut vore en Favara. En la primera part, el Sucro s'avançava amb un gol d'Alexia (0-1) però poc abans del descans les locals empataven en una contra (1-1). En la segona part, les nostres es tornaven a avançar amb un gol d'Isa (1-2) però el Favara li pegaria la volta al marcador fins posar-se per davant (3-2). Finalment, arribaria el gol de Laura (3-3) que deixaria les taules al marcador.