dilluns, 19 de gener del 2015

Bon paper el de la plantilla i cos tècnic del CF Cullera en el que portem de temporada

Sens dubte, i després de la darrera jornada, cal fer un repàs al que està estant la temporada per al CF Cullera. Cal tindre en compter que els pressupost de l'equip que entrena David Gutierrez està entre els cinc o sis més baixos d ela categoria, i que eixe fet va condicionar al cos tècnic i a la Junta Directiva per tal de confeccionar a l'equip, i cal tindre en compter que sols tenim 17 jugadors, i que quant es va confeccionar la plantilla, i estant realistes, l'objectiu era salvar-se i que, excepte Rafa Gimeno, TOTS!!! els fitxatges són arribats d'equips de preferent o de tercera de la part baixa.
 
A més a més, per a afegir a estos condicionants, les lessions han afectar de sobremanera a la primera plantilla, havent de recòrrer en moltes ocassions a jugadors del filial, com Carlos Pallarés o carlos Sapiña.i a pesar de tot això l'equip està barallant amb els millors.
des de la Jornada 10, és a dir, des de la jornada de descans que ens toca fer en cada volta per ser 21 equips, el CF Cullera sols ha perdut un encontre i va estar davant del Novelda, el botxí dels cullerencs en la Copa Federació.  A hores d'ara, la porteria del CF Cullera ha estat l'equip que més vegada ha mantés a 0, el que ve a demostrar l'excel·lent treball que s'esta realitzant tant en defensa com en la porteria. I el que és més important... El CF Cullera està a hores d'ara, en la Jornada numero 24 en la quarta posició, a un sol punt del segon classificat i en llocs de promoció d'ascens, algo que era molt difícil d'esperar quant es va iniciar la campanya.
L'esforç de la Junta Directiva, del cos tècnic i sobretot dels jugadorses mereix a hores d'ara un recolçament molt gran per part dels aficionats. Ara més que mai és quant els seguidors, socis i no socis, del CF Cullera s'han de bolcar en este equip que està donant més del seu 100% per tal de fer que el nom de Cullera sone, i ben fort en el mòn de la Tercera Divisió, i cal recordar que el resó en esta categoria és Nacional.
Ara més que mai... força CF CULLERA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada