diumenge, 11 de gener del 2015

Victòria del CF Cullera a casa davant del Muro CF per un clar 5 a 0

Festival golejador dels homens de David Gutierrez el que s'ha vist esta vesprada en l'Aèria. L'encontre que es disputava enfrontava al quart classificat, el CF Cullera, davant sisè classificat, el Muro CF, i amb tan sols un punt de diferència entre tots dos equips. L'encontre, al menys a priori, espresentava molt igualat entre dos equips amb un joc molt paregut.
Els locals, tot i no fer un gran joc en l'inici de l'encontre, s'han posat enseguida per davant en el marcador, amb dos gols en dos minuts, el primer obra de Rafa Gimeno, en materialitzar una falta des de quasi el mig del camp, i el segon obra de Jua nito en rematar un corner en la següent jugada d'atac del CF Cullera.

A partir d'ahi, l'encontre ha anat igualant-se poc a poc, comptant els del Muro amb una clarissima ocassió al minut 25, que primer a salvat el pal i després Fran Gimenez baix de pals. La segona part ha seguit sense un clar dominador, amb poques jugades clares per a cap dels dos equips.
Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans, i en la represa els visitants han eixit disposats a acurtar distàncies, però quant era major el domini dels de Muro, Manu Gassent s'ha aprofitat d'una centrada de Juanito i ha creuat molt be el baló a l'eixida de Francesc, posant el 3 a 0 en el marcador al minut 55.  En la jugada posterior a la treta del mig del camp, el Muro haguera pogut acurtar distàncies, però Sergio ha aturat un baló amb molt de perill i tan sols 5 minuts després era Manu Gassent qui tornava a marcar en la porteria del Muro.
El CF Cullera estava jugant els millors minuts del que portem de temporada en l'Aèria, amb control del baló al mig del camp, domini i possessió o una nova internada de Manu Gassent era aturada amb un agarró per Cala, xiulant el col·legiat de l'encontre, Miralles Egea, la pena màxima, que s'ha encarregat de transformar Edu López en el definitiu 5 a 0, que ha estat el ressultat final.
ara, la pròxima setmana visita al camp del Ribarroja CF , equip de la part baixa de la taula i després visitarà l'Aèria el Torre LLevant.... dos bons reptes per a seguir en llocs d epromoció.