diumenge, 18 de gener del 2015

Empat a res en el nou Municipal de Ribarroja entre els locals i el CF Cullera

Mal resultat el que va aconseguir ahir el CF Cullera en el Municipal de Ribaroja, no poden aconseguir els tres punts davant d'un dels equips de la cua de la classificació, empatant a 0 gols.
S'estrenava l'esperada nova gespa del Municipal de Riba-roja de Túria entre dos conjunts col·locats en posicions molt dispars en la taula. Si els locals arribaven a l'encontre en llocs de descens, els visitants ho feien instal·lats a la zona de promoció d'ascens.
El Cullera semblava al principi que volia fer-se amb el comandament del partit i va anar Manu *Gasent qui va gaudir de la primera ocasió quan només s'havien consumit set minuts. Però la seva rematada, després d'una contra, va acabar sortint fora. Va anar recuperant terreny el Riba-roja de Túria conforme passaven els minuts i a partir de el ’20 es va animar. En el ’23 el col·legiat va anul·lar un gol a Solves per considerar que es trobava en fora de joc. Els rojillos no van protestar massa la decisió. Cinc minuts més tard seria el local Raúl qui, després de driblar al meta Sergio, va rematar per obligar a Rafa Gimeno a treure la pilota. A punt del descans, en el ’41, el blanc-i-vermell Óscar va rebre a l'interior de l'àrea però la seva rematada ho va atrapar ben Anselmo.
Van eixir a per totes els de Carlos Luque després del pas pels vestuaris. Tant que als tres minuts de la represa Solves va disparar des de dins de l'àrea i va obligar a Sergio a treure una bona mà per enviar a córner. Fins a el ’66 no trepitjaria els dominis d'Anselmo el Cullera i va ser per mitjà de Guillem, que va rematar fora a passada d'Ernest. Pou va provar fortuna des de fora però el seu llançament va eixir desviat.
Les forces es van ser esgotant i ningú arriscava a l'excés. A deu per al final la va tenir Faus pel Riba-roja de Túria, però Marín molt atent va treure la pilota des de pràcticament la línia de gol. I del possible 1-0 gairebé es passa al 0-1 ja amb el temps complert. Va ser en el ’94 quan Nemesio controla la pilota a l'àrea, regateja a Anselmo, però el seu tret es va fora.
Ara la situació, per part dels de David Gutiérrez queda incerta, tot i les set jornades seguides sense perdre. Dormiran a la segona plaça, igualats a punts amb l'Atlètic Llevant però amb millor golaveraje i descansa aquesta jornada. Però per darrere Ontinyent, Torrevella i Novelda tenen al seu abast als blanc-i-rojos.