dimarts, 6 de gener del 2015

Victòria a domicili del CF Cullera davant del AT.Saguntino. Els cullerencs acaben la primera volta en posicions de play-off


Jornada 21.- AT.Sagunti, 0; CF CULLERA, 1

El conjunt de Davit Gutierrez, que soles ha perdut un dels seus últims dotze compromisos, s'ha fet en la quarta plaça despres de guanyar al Sagunti en el seu camp amb un solitari tant d'Abel. Els de Frank Catelló no tingueren l'encert necessari per a trencar l'ordenada defensa del CF Cullera i rescatar un punt en el segon temps.
Els del Saguntino aplegaven al xoc després de guanyar en els seus tres últims compromisos en el NOU CAMP de MORVEDRE. Les estadistiques en este sentit se compensaven perque el Cullera sol havia perdut en un dels seus últims sis desplaçaments. El partit se preveïa disputat i aixina va transcòrrer. Aixo sí, les ocasions de gol clares lluiren per la seua absència, passant pràcticament inèdits els guardametas Adrià i Sergio i imposant-se sempre les defenses als atacs. 

Els cullerencs foren millors en el primer temps i conseguiren el gol que els donà al final el triomf arribantlael descans. Contracolp dels de Gutierrez per banda dreta que finalitza amb un centre de Manu que remata Abel des de dins de l'area. Encara pogue empatar abans de retirar-se a vestuaris el Saguntí per mediacio de Clausí, que botà una bona falta directa per a fer lluir-se a SERGIO.
En la ventaja en el lluminós el CULLERA es dedicà a practicar el que millor sap fer, defendre. L'onze visitant treballà perfectament el seu sistema defensiu, dificultant moltles maniobres d'atac dels locals, que no pogueren penetrar en l'area de Sergio en tota la represa. GOMIS pogue sentenciar en el ’90 en una ma a ma en Adrià, pero el marcador ya no se mouria.
Al final, la dinamica com visitant del CULLERA, que guanya el seu segon desplaçament consecutiu, s'imposà a la solidea demostrada pel Sagunti ultimament a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada