dilluns, 26 de gener del 2015

Valuós empat del CF Cullera, mermat de lesions, a casa davant el CF Torrelevante-Orriol que els coloca segons

 Tot i les lessions amb les que es presentava el CF Cullera el passat dissabte a casa davant del TorreLevante-Orriol, els cullrencs continuen sumant i en la part alta de la classificació
David Gutierrez va tindre que tirar ma de la banqueta en un encontre en el que puntuar era més que vital. Fins a sis baixes de l'onze titular: Sergio, Edu López, Shyllon, Guillem, Abel i Javi Sanchez. Sis homens que hagueren pogut estar en l'onze inicial pero que per diversos motius no podien trepijar la gesta artificial d el'Aèria. Amb eixa premisa, l'entrenador local va confeccionar un onze en el que es podica confiar plenament per tal de competir davant d'un rival que compta amb joventut i veterania molt ben barrejades.
El partit va estar molt estrany, amb poques ocassions per a cap dels dos equips. però el CF Cullera va saber aprofitar-se de les que tenia, i en el minut 32, una embarrullada jugada dins de l'àrea visitant va fer que el baló arribara a juanito en l'àrea menuda, qui amb l'ajuda d'una patada d'un defensor visitant va aconseguir fer que el baló entrara en la porteria, avançant als locals.
Amb eixe solitari gol va finalitzar la primera meitat. En la represa els visitants varen començar a creure en les seues possibilitats, i varen fer de Lucas el protagonista de l'encontre, evitant fins en tres ocassions d'esta segona part que els visitants acurtaren distàncies. Quasi en les postrimeries del partit, el porter local res va poder fer per aturar una falta llançada magistralment i que va col·locar l'empat a un gol en el marcador de l'Aèria.
Ara els cullerencs, gràcies als resultats de la jornada son segons, empatats a punts amb el tercer i el quart, i esta pròxima jornada visitaran el camp del Villareal C, amb més baixes encara, degudes principalment a sancions. Un encontre en el que David Gutierrez haurà de traure totes les ganes i empeny d'esta plantilla per tal d epuntuar en el camps del filial villarealenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada