dijous, 15 de gener del 2015

Horaris i enfrontaments dels equips del Sucro Cullera Fs

Mostrando Partits 2014-15.jpgInteressants i igualats partits els que, en principi, ens depara aquest cap de setmana. 

El més matiner és l’equip Femení. Demà divendres, a les 20:30 h., les nostres xiques s’enfronten al Penyaroja, un bon rival que en el partit de la primera volta al Pavelló, ja es va endur un empat (1-1).
La jornada continua el dissabte de matí, on dos dels nostres equips juguen a la pista de Maristas Cullera. El Benjamí s’enfronta al Maristas Cullera “B” (11h) en el primer partit de la segona volta, i els Prebenjamins, ja virtuals campions, juguen el partit que es va ajornar per la pluja contra el Maristas Cullera Amarillo (12h).
Continuant amb els partits del dissabte de matí, el Cadet juga a les 11:30 h en casa del líder de la categoria, El Pilar “A”, en un partit entre els dos primers classificats de la lliga amb només 2 punts de diferència. Per altra banda, a les 12 h. l’Aleví juga en Paterna per jugar contra La Salle “A”, interessant partit entre 3er i 4 classificat, que actualment es troben empatats a punts.
El Dissabte per la vesprada, a les 19h., és el torn del Primer Equip. Els nostres s’enfronten a l’Alzira en un derby comarcal entre el 6é i 7é classificat amb només 3 punts de diferència, que, com bon derby, promet máxima emoció i molta intensitat.
Per últim, l’equip Infantil serà l’últim en jugar. El Diumenge, a les 11 h., s’enfrontarà a El Pilar “A”, un rival que es troba al 8é lloc, en un partit on els nostres intentaran traure un bon resultat per concloure la primera volta amb bones sensacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada