divendres, 9 de gener del 2015

Horaris i enfrontaments dels equips del Sucro Cullera Fs

La jornada comença divendres per la vesprada amb un bon nombre de partits. L’Aleví i Benjamí es desplacen a Picassent per enfrontar-se als seus homòlegs (18h i 19 h respectivament). Difícil desplaçament davant dos rivals que es troben ben classificats. Per altra banda, l’Infantil es desplaça a València i s’enfronta a l’Arcadí, 6é classificat (20h), en un altre complicat partit per començar l’any. Per últim, el Cadet rep al Valencia F.S. al Pavelló (20:30 h), en un partit molt interessant que tancarà la jornada del divendres.

La jornada continua dissabte de matí amb el Prebenjamí. Els nostres s’enfronten en el Pavelló al Socorro (12 h) amb els que comparteixen lideratge i punts. Segur que veurem un gran partit.

Per la vesprada serà el torn dels dos equips séniors. El Primer equip juga a L’Olleria (18h), una pista que se li resisteix. Esperem que la bona ratxa que acumula l’equip (amb 3 victòries seguides) no es trenque i continue sumant. Per últim, a les 18:30 h, el Femení s’enfronta en el Pavelló a l’Arcadí (18:30 h), un dels millors equips del campionat. Un partit on podrem tornar a veure bon Futsal Femení.


Mostrando Partits 2014-15.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada