dilluns, 26 de gener del 2015

Inmerescuda derrota del CF Cullera B per les injustes decissions arbitrals

Mala sort, i mal arbitratge, el que va patir ahir a la vesprada el CF Cullera B en l'encontre davant del CF Altet. Després de la proesa de la setmana passada de derrotar, a domicili, al Benissa, en aquell moment segon calssificat.
Els de Kenedy Da Silva rebien en l'Aèria al tercer classificat, el CF L'Altet en un partit en el que havien de demostrar que la millora experimentada la passada jornada no va ser un simple reflexe. I a fe que ho aconseguiren. L'actitud de l'equip és molt alta, amb molta intensitat i moltes ganes de jugar la pilota i agradar.
Els cullerencs s'avançaren al minut 7 gràcies a un golaç de Carlos Sapiña. Els xicons del B coninuaren amb el seu joc, amb moltes ganes de seguir agradant, però al 23 gerra d'aigua frada amb un gol dels visitants que empatava el partit. Només set minuts després, els visitants, en uns minuts pletòrics capgiraven el marcador. però açó no va amilanar als locals, els quals varen continuar amb molta intensitat, tot i patir un arbitratge més que dolent. Fruit de l'esforç local, fregant el descans, una nova jugada dels de Da Silva va permetre a Juanjo igualar el partit. amb el 2 a 2 s'arribava al descans.
A la represa... més del mateix. Un CF Cullera B demostrant que no ocupen en la taula el lloc que es mereixen, ja que per joc estaven plantant-li cara a un dels millors equips de la categoria. al minut 10 de la segona va estar el vallero Ximo qui avançava de nou als locals, col·locant el 3 a 2 en el marcador i fent somniar a la parròquia local. Però ahi es on va entrar en joc una figura que hauria de passar totalment desapercebuda i que en esta ocassió va asumir un protagonisme que no li pertoca. La col·legiada de l'encontre va començar a xiular en contra dels locals, carregant-los de faltes i tarjetes. El colmo va arribar al minut 78. Penalty inexistent en contra del Cullera, expulsió del defensa local, i els visitants que empataven un encontre de forma inmerescuda. la puntada definitiva contra el CF Cullera B arrivaba en el 86 en el que de nou els de l'Altet marcaven posant ja en el marcador el definituy 3 a 4. Una derrota que no ha de enfonsar als del filial cullerenc, més be tot el contrari. Per joc i ganes es meresqueren esta victòria, que estem segurs que amb l'actitud mostrada arribarà molt promte
3 punts que volaren d el'Aèria però que han de servir per vore que nivell i ganes hi han de sobres en este equip.