diumenge, 4 de gener del 2015

El Benjamí B de l'Escola de Futbol s'imposa en el Torneig de Sagunt

EL Benjamí B del CF Cullera ha estat guanyador del Torneig de Futbol base de Sagunt en un molt meritòri campionat, i a més a més, Arnau Montagud Falcó ha estat escollit com a millor jugador del torneig.
Els joves promeses de l'escola an guanyat el primer partit contra el Acero, que eren els q organitzaven el torneig per 4-0. Dos gols d'Ivan, un de Dennis i un d'Eric. Seguidament, en el segon partit jugaren contra el San José. Han començat perdent 0-1 i han remuntat amb gols d'Ivan i Sergio. El tercer partit de la primera fase era contra el Massanassa i els han guanyat per 4-1, gols d'Eric, Marcos, Mikel i Ivan.
ja en quarts de final, han jugat com a primers de grup contra l'Huracan de Manises que eren els cuarts de l'altre grup i els han guanyat 8-0, amb gols de Mikel (3), Dennis, Fernando (2), y Gabriel (2)
La semifinal la han jugat contra una de les escoles més fortes presents en este torneig, han jugat semifinals contra el Vila-Real i han guanyat 5-1 amb gols de Dennis (2), Mikel (2) i Iván. Els contraris han marcat de penalty.

La final l'han jugada contra l'Alboraia i l'han guantada per un ajustat 1-0, gol d'Iván a 7 minuts del final del partit.
Molt meritòri este Torneig de Sangunt per part de tots els membres del Benjamí B, destacant la unió entre jugadors, monitors, pares i mares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada