diumenge, 11 de gener del 2015

El Prebenjamí del Sucro Cullera Fs, virtual campió, a falta d'una jornada. ENHORABONA

SUCRO-8 Socorro-3 (9ª Jornada de Lliga)
Gran partit entre els dos colíders de la lliga i victòria del Sucro, amb la qual es proclama virtual campió de la Lliga Prebenjamí, Grup D, a falta d'una jornada.
El partit començava i els nostres eixien amb moltes ganes, apretant molt, i aixina s'avançarien amb 3 gols seguits (3-0), per posar terra per enmig. Els visitiants, poc abans del descans, es refeien i retallaven distàncies (3-1) per intentar en la segona part la remuntada.
En el segon temps, el Socorro ho intentaria però els nostres no es deixarien sorprendre i al remat el partit s'acabaria amb la victòria, el lideratge i el campionat de Lliga per al Sucro Cullera.