divendres, 23 de gener del 2015

Prèvia CF Cullera - Torre Llevant-Orriol. Cal omplir l'Aèria. Tots junts podem fer gran este equip

CF CULLERA 2014/15 – Nova jornada de Lliga a l’Aèria
 
Aquest dissabte 24 de gener, a les 17h, rebem a l’Aèria al CF Torre Levante Orriols, en un partit corresponent a la 25ª jornada de Lliga. Un encontre molt important de cara a les aspiracions cullerenques. un partit en el que no es pot fallar. Un encontre en el que l'equip tècnic ha estat preparant de forma clara el partit, tot i comptar amb nombroses baixes. Un equip, el CF Cullera que de ben segur necessitarà més que mai del recolzament dels seguidors locals, socis o no, per tal de poder traure els tres punts en joc. Tres punts vitals per a seguir al capdavant de la classificació
Per quarta jornada consecutiva el CF CULLERA afronta el partit des de les places de promoció d’ascens a la Segona Divisió B. L’equip dú una ratxa de 7 partits sense perdre, i a l’Aèria, en l’últim encontre disputat es va golejar 5-0 al Muro. A casa no es perd des de la visita del At.Llevant al mes de setembre.
El CF Torre Levante arriva a Cullera 5 punts per darrere, en la dècima posició. A domicili ha perdut els tres darrers partits tot i que havia guanyat els tres anteriors i fa quatre que no consegueix els tres punts.
En la primera volta, a Orriols, perguerem per 2-1, mentre que en la temporada pasada, a l'Aèria, conseguirem la victòria (3-1).

Més que mai, demà a la vesprada a omplir el camp. 
FORÇA, FORÇA CF CULLERA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada