dissabte, 1 de desembre del 2012

Bons ressultats del Sucro Fs. 2ª Victòria del femení del Sucro Fs

FEMENÍ: Sucro-8 Chiva-1 (7a jorn. Lliga).

Segona victòria consecutiva del Femení que també ha repetit el marcador (8-1) de la jornada passada. La primera part ha sigut més igualada i a les nostres els ha costat llevar-se els nervis de damunt. Aixina i tot, s'ha arribat al descans amb 2-1 favorable a les nostres. En la segona, el Sucro ha eixit més concentrat i s'ha imposat clarament a un Chiva, que no ha pogut fer res davant el bon joc de les nostres. Els gols han sigut de Romina(4), Alba(2), Anael i Ana.
¡Enhorabona, xiques!

INFANTIL: Sucro-4 Dominicos Levante-4 (7a jornada lliga).

Partidàs el que s'ha vist al Pavelló entre dos equips que han lluitat al màxim pels punts en joc i en el què, tal volta, els pals han evitat una victòria local. El Sucro ha eixit molt centrat i prompte s'ha posat 2-0. El míster visitant demanava temps i fruit d'això el Levante Dominicos empatava el partit amb dos gols molt seguits en els
que s'arribava al descans. En la segona part, la situació no canviava i cada gol dels nostres era contestat ràpidament per un gol visitant. En els últims minuts els nostres han apretat més i han tingut dues ocasions molt clares però han acabat estavellant-se en els pals. Els gols dels nostres han sigut de Pablo M.(2) i Jaume(2).

ALEVÍ: Sucro-5 La Salle "A"-2 (7a jornada lliga).
Nova vctòria de l'Aleví del Sucro que continua contant els seus partits per victòries. El partit no ha sigut gens fàcil i els visitants han donat molta guerra, arribant a posar-se per dues voltes en avantatge al marcador (0-1 i 1-2). Al remat, el Sucro ha tirat de casta i ha tret el partit davant un Santana "B" que ha donat molt bona imatge. Els gols han sigut de Jaume(3), Ismael i un rival en p.p.

BENJAMÍ: Sucro-4 Jesus Maria "B"-6 (7a jornada lliga).

Derrota del Benjamí del Sucro en un partit en què el resultat haguera pogut ser diferent si els nostres hagueren estat més encertats de cara a porteria. En la primera part els nostres han eixit millor i han arribat a posar-se 2-1, però els visitants han remuntat i al descans se n'anaven en 2-4. En la segona i, després d'un nou gol dels de València, els nostres iniciaven la remontada fins arribar a quedar-se a un gol (4-5). El Sucro es volcava, fallant ocasions claríssimes, i en una contra arribava la sentència, quedant-se el marcador en el definitiu 4-6.
Els gols dels nostres han sigut de Ausies (3) i Carles C.