dimarts, 4 de desembre del 2012

Balanç equips sèniors Sucro Fs


Els dos equips sénior del Sucro, pel bon camí.

Els dos equips sénior del Sucro Cullera, masculí i femení, es troben en un moment dolç en aquesta fase de la temporada.

De magnífica es podria definir la marxa del primer equip del Sucro Cullera en aquesta lliga. L'equip sénior, després de la victòria del passat dissabte a Gandia, ja està en segon lloc, a tant sols un punt del líder Olleria, que de moment, sembla intractable. A més, s'ha col.locat a 3 i 5 punts dels següents classificats, Alzira i Mislata, amb els que s'haurà d'enfrontar una vegada visite el difícil camp de l'Alboraia, la pròxima jornada. L'equip està tenint una trajectòria impecable, en la qual només s'ha deixat els punts precisament al camp del líder, en un partit en què la sort no va estar de cara per als nostres. Per contra, ha eixit victoriós en la resta dels partits disputats, incloent alguns molt complicats com el del Pilar, actual campió de la competició, el del Valencia El Pozo, la jornada passada, o el mateix del dissabte d’aquesta jornada (en el qual va tindre que remuntar un marcador advers en les acaballes del partit), entre d’altres. L'equip dirigit per Braulio Correal està caracteritzant-se per mantindre un nivell altíssim d'intensitat i concentració durant tot l'encontre, però especialment en els moments decisius dels partits, on les forces i l'ànim habitualment flaquegen. D’aquesta manera, s’ha endut molts partits amb resultat ajustat. A més, una altra característica de l'equip està sent la gran pegada que està mostrant, amb 48 gols en 9 partits, només superat pel Mislata, quart classificat de la lliga, Sense cap dubte, uns números molt bons per un equip que tal volta no ha arribat encara al seu sostre. 

Pel que fa al l’equip Femení, ja encadena dues jornades seguides de lliga amb victòries clares que l’han fet pujar dos llocs en la taula classificatòria. L’equip va tindre un començament prou complicat en el qual va pagar la seua condició de novençà en la categoria, rebent algun que altre resultat abultat. Però això no va fer més que reafirmar el caràcter de les jugadores de Pere Todos Santos que, poc a poc, han anat progressant i donant la seua millor cara just en el millor moment.  En els dos enfrontaments consecutius d’aquestes dos últimes jornades davant rivals de la “seua lliga”, Benifaió i Chiva, l’equip s’ha mostrat segur davant les seues possibilitats i amb la determinació necessària per donar el millor d’elles mateixa. El resultat final dels dos partits (victòria per 8-1 en ambos)  és el de menys: la imatge que ha donat l’equip, unit, i lluitant per un únic objectiu és el que importa. Segurament tornaran a vindre resultats roins però ara ja saben quin és el camí. I això és el veritablement important.

Però de moment i davant el descans provocat pel pròxim pont de la constitució, cal gaudir d'aquestos resultats que només fan que confirmar les bones sensacions que apuestos dos equips transmeten a un públic que, cada vegada en més nombre, acudix al Pavelló Cobert, per vore els seu equips. Sense cap dubte, els dos equips sénior del  Sucro Cullera van per bon camí. 

2 comentaris:

  1. En quan a resultats "roins" que anuncien per al Femení que sapiguen que s'enganyen ja que les jugadores donaran el cent per cent durant el que queda de temporada i que ixa confiança tant negativa que tenen amb el equip per a posar aquest comentari canvie en la marxa de l'equip.
    espere no tornar a vore en la secció femenina tant de pesimisme ja que no afavoreix la competitivitat de les jugadores. Al meu entedre MAI s'ha de posar que vindran resultats negatius. GRACIES i AMUNT XIQUES I AMUNT SUCRO FEMENI!!! SORT

    ResponElimina
  2. Com a autor d'aquest article demane disculpes pel comentari desafortunat. En el meu descàrrec nomès puc dir que no era la meua intenció aventurar resultats roins. Jo seria el primer que s'alegraria de que el Femení guanyara tots els partits que li resten.

    Amunt Xiques!
    1,2,3 Sucro!

    ResponElimina