diumenge, 23 de desembre del 2012

El Cf Cullera veterans s'emporta clarament el derby davant el SD Sueca

VETERANS S.D SUECA 1 - VETERANS C.F CULLERA 3
Va començar avançant-se en el marcador molt prompte l'equip de Veterans C.F Cullera,al minut 7 de partit Galindo finalitzava una jugada per banda esquerra de Sime.No obstant en els cinc primers minuts de partit els davanters de l'equip de Veterans C.F Cullera ja havien tingut fins a tres ocasions davant del porter local de poder inagurar el marcador,però els seus davanters no van estar encertats en eixos minuts inicials.
A partir del minut deu de partit l'equip de Veterans C.F Cullera va començar a perdre el control del centre del camp i a perdre el baló amb massa facilitat i el joc va començar a anivellar-se.
Minut trenta de partit primera ocasió de l'equip local,falta lateral per banda esquerra,molt ben llançada el baló es passeja per davant de tots els defensors i colpeja en el pal,van ser els pitjors moments del partit per a l'equip de Veterans C.F Cullera,els seus jugadors perdien el baló amb massa facilitat i no eren capaços de realitzar dos passes seguits,açò provocava que l'equip local pressionara l'eixida del baló i l'equip de Veterans C.F Cullera es replegara en el seu camp mostrant la seua millor arma el contraatac,fruit d'això Sime en el minut 44 de partit col·locava el 0-2 en el marcador amb què s'arribe al final del primer temps.
En el segon temps el partit va transcórrer en un vull i no puc per part de l'equip local que encara que controle el joc no era capaç de poder crear situacions de verdader perill sobre la porteria de l'equip de Veterans C.F Cullera estos al mateix temps jugant al contraatac cada vegada que arribaven creaven una ocasió de verdader perill i així en el minut 69 de partit després d'una bonica jugada des de la zona d'iniciació,en la que van participar quasi tots els jugadors Raul Tamarit era derrocat dins de l'àrea de penal,l'arbitre no dubta a assenya-ho i Ruben Pelaez anotava el 0-3 en el marcador.
Poc dura l'alegria d'este gol,ja que en el minut 72 l'equip local anotava el 1-3 per mitjà de Gallo,de remat de cap al passe de córner.Apartir d'eixe moment ja no es va moure el marcador.
L'equip de Veterans C.F Cullera a demostrat el seu gran moment de forma en un camp sempre difícil i contra un rival que lluita tots els balons.