diumenge, 23 de desembre del 2012

Victòria Sucro Infantil davant Corbera

INFANTIL: Sucro-7 Corbera-2 (9a jornada de lliga)

Nova victòria de l'Infantil del Sucro en lliga, davant un Corbera que no ha posat les coses gens fàcils, sobre tot en la primera part. Els nostres eixien dominant i prompte s'avançaven al marcador. Però els visitants no es rendien i empataven el partit en aprofitar una errada defensiva. El Sucro havia d'augmentar la intensitat de joc i aixina aconseguia marcar tres gols més a un voluntariós Corbera abans del descans (4-1). En la segona part els nostres imposaven més clarament el seu joc i aconseguien una altra victòria per completar una magnífica primera volta sense haver perdut cap partit, amb 7 victòries i 2 empats en 9 partits.¡Enhorabona!
Els gols dels nostres han sigut de Isidre(2), David, Cristian, Pablo M., Joel i Diego.