diumenge, 16 de desembre del 2012

Nova victòria del Sucro Fs sènior

SÉNIOR: Alboraia-2 Sucro-4 (10a jornada lliga).

Important victòria del primer equip davant l'Alboraia en un partit molt complet per part  dels nostres. En la primera part l'equip ha estat molt centrat en el que havia de fer: atent en defensa i eixint ràpid a l'atac. Però, malgrat un pal i un larguer dels nostres, s'arribaria al descans amb l'empat inicial. En el segon temps, el panorama no canviava però, ara si, els nostres mossegarien. Ben prompte, després d'una ocasió de Jose David, el Sucro marcava dos gols ràpids mitjançant Héctor, en aprofitar una falta, i Alan, després de la treta d'un corner. L'equip continuava igual de concentrat i seriós fins el punt que, l'1-2 que feia l'Alboraia, després d'una errada en un marcatge, era contestat ràpidament per Bayona per deixar les coses quasi clares (1-3). Els locals, juant amb porter jugador encara apretarien en retallar distàncies (2-3), però Juanmi establia el definitiu 2-4 en ejecutar una espectacular vaselina a falta de pocs segons per la conclusió.
En definitiva, victòria treballada i molt valuosa   del nostre equip que el reaferma en la segona posició de la taula classificatòria.SÉNIOR: Alboraia-2 Sucro-4 (10a jornada lliga).

Important victòria del primer equip davant l'Alboraia en un partit molt complet per part dels nostres. En la primera part l'equip ha estat molt centrat en el que havia de fer: atent en defensa i eixint ràpid a l'atac. Però, malgrat un pal i un larguer dels nostres, s'arribaria al descans amb l'empat inicial. En el segon temps, el panorama no canviava però, ara si, els nostres mossegarien. Ben prompte, després d'una ocasió de Jose David, el Sucro marcava dos gols ràpids mitjançant Héctor, en aprofitar una falta, i Alan, després de la treta d'un corner. L'equip continuava igual de concentrat i seriós fins el punt que, l'1-2 que feia l'Alboraia, després d'una errada en un marcatge, era contestat ràpidament per Bayona per deixar les coses quasi clares (1-3). Els locals, juant amb porter jugador encara apretarien en retallar distàncies (2-3), però Juanmi establia el definitiu 2-4 en ejecutar una espectacular vaselina a falta de pocs segons per la conclusió.
En definitiva, victòria treballada i molt valuosa del nostre equip que el reaferma en la segona posició de la taula classificatòria.