dimarts, 4 de desembre del 2012

Balanç equips del CF Cullera


C.F. CULLERA, MILLORA GENERAL DE RESULTATS 

El Club de Futbol Cullera afronta una temporada especialment dificultosa, a l´hora que il·lusionant, donat que un bon nombre dels seus diversos equips asumixen reptes esportius molt importants. Sent conscients de l´exigència esportiva de la present temporada i afrontant algunes situacions esportives adverses amb treball i paciéncia, els resultats comencen a arribar, el que ens anima a continuar amb total determinació per tal d’acomplir els reptes esportius i socials plantejats a l´inici de la present temporada.
 
L´equip de Preferent, que en la jornada 11 golejava al Racing d´Algemesí (4-0) va caure derrotat davant un ambient hostil a Massanassa, refent-se a la següent jornada davant l´Alberic (0-1), en un partit on els nostres (foto)  van ser molt superiors. En la jornada 14, nova golejada al Carcaixent (foto) per a situar al Cullera ja tan sols a dos punts del lider Alginet, després de 8 victòries en 14 partits.
 
El filial, després de l´injusta derrota a Gandia davant el filial ducalí, i d´un empat a casa davant el Xeraco (1-1) on els locals (foto) van meréixer millor resultat, van tindre un dia complicat davant el Calpe del que es van refer en la jornada 12 davant l´Sporting Benissa (1-2) en un partit on els nostres ven ser molt superiors i on s´observaren detalls que conviden a l´optimisme de cara a eixir en les pròximes jornades dels llocs de perill de descens. L´equip queda encara en la zona mitja baixa de la classificació però ja molt a prop de Beniopa i
Gandia B.
 
Intractables els veterans de Tomás que han aconseguit tres noves victòries consecutives davant Empleados Ford, Benifaió i Alcàsser i que reforça l´optimisme d´este fenomenal grup de jugadors que es preparen per a noves actuacions destacades en una temporada en la que estan segons classificats, producte de 7 victòries i 2 empats en 10 partits, aspirant a obtindre el campionat de la seua lliga federada- Molt d´anim!.
 El Femení continua en la seua progressió i està aconseguint imposar-se als rivals de similar potencial, com ara el Oliva (foto) , on després de l´encert golejador d’Ali, Klaudija i Lur, i de la molt bona actuació de la portera Carla, s´aconseguia una treballada victòria (2-3) que deixa a les xiques en la zona mitja de la classificació empatades amb Sollana i l´Alcudia després de 3 victòries en 9 partits. 
 
 El Juvenil porta només una derrota en els 9 últims partits i tot i ser un equip molt jove, amb molts jugadors de primer i segon any, estan competint fenomenalment situant-se, després de la golejada al Bellreguard en la jornada 12 (4-1), tercers classificats amb 23 punts, ja només a un partit dels llocs d´ascens directe a Primera Regional. També fenomenal el cadet que des de la jornada 5 no coneix la derrota i que en la jornada 12 golejava al cuer Enguera (6-0) consolidant-se en la zona tranquila de la classificació.
 Recordar-los que poden contactar amb nosaltres en cfcullera@gmail.com i que poden col·laborar amb el club retirant pases de soci o aportant col:laboracions en l´establiment “Alimentación Rubén” en C/ Pati de l´Esglèsia, 8. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada