diumenge, 16 de desembre del 2012

Derrota del Sucro Femení

FEMENÍ: Almassera-9 Sucro-1 (8a jorn. Lliga).

El Sucro Femení ha caigut derrotat al camp de l'Almàssera en un partit on les nostres no han tingut sort i han vist frenada la seua ratxa de dos victòries consecutives. La primera part ha sigut més igualada i ha acabat 3-1, després que les locals hagen marcat el tercer gol en el temps cumplit. En el segon temps, amb totes les circunstàncies en contra, les nostres no han pogut retallar distàncies i, al remat, han acabant perdent clarament. El gol ha sigut d'Anael.FEMENÍ: Almassera-9 Sucro-1 (8a jorn. Lliga).