diumenge, 2 de desembre del 2012

Important victòria del Sucro sènior en Gandia

SÉNIOR: La Safor-2 Sucro-3 (1a Jornada lliga).

Partit corresponent a la primera jornada de lliga que va ser ajornat i 3 punts més que situen al nostre equip segon en solitari, a 1 punt del líder Olleria. La victòria ha sigut molt treballada i La Safor, entrenat pel cullerenc LLorens Pedrós,  motivadíssim, ha posat les coses molt difícils als nostres. El partit començava amb l'equip local molt enxufat, sense deixar fer el seu joc als no
stres, que es veien molt pressionats i no aconseguien donar eixida al baló. Damunt, en una errada defensiva nostra, La Safor s'avançava al marcador (1-0). Poc a poc, el Sucro intentava eixir de la pressió asfixiant dels locals i anava disposant de les seues ocasions, com un baló que estavellaria en la creueta de la porteria local a poc d'arribar al descans. Malgrat tot, l'1-0 no es mouria en aquesta primera part.
En la segona, la intensitat del nostre equip anava incrementant-se, a mesura que també anava acabant-se la gasolina dels locals. El gol salvador d'Alan (1-1) arribaria molt avançada la segona part però amb molt encara per disputar. Els nostres, quasi una sana costum últimament, arribaven a la fase decisiva del partit molt sencers, física i mentalment, i això els ha fet guanyar molts punts. Esta vegada no seria una excepció: Carles posaria l'1 a 2 un poc abans de què Héctor fora expulsat per doble cartulina; però ni la inferioritat ni un doble penalty en contra farien doblegar l'ànim dels nostres, que, una vegada recuperat el jugador, ampliarien la renda amb un gol de Pendi (1-3). A falta de poc més d'un minut, La Safor eixia en porter jugador i retallava distàncies (2-3) però no n'hi havia temps per més i el marcador ja no es mouria.
En resum, importantíssima victòria dels nostres cimentada en la constància i la fe que han tingut en ells mateixa i que l'apropa als llocs més alts de la taula classicatòria.