dissabte, 15 de desembre del 2012

Resultats escola del Sucro Cullera Fs

INFANTIL: Requena-2 Sucro-5 (8a jornada lliga).

Autèntic partidàs el que s'ha vist a Requena entre els dos primers de la lliga i que justament s'han endut els nostres. En la primera part, els nostres eixien molt seriosos i descarats i s'avançaven prompte. El 0-1 deixava un poc tocat al Requena que, després de vàries ocasions visitants, havia de demanar temps mort per refer-se. Aixina, els locals es reorganitzaven i aconseguien capgirar el marcador (2-1) abans del descans. En la segona part, el Sucro eixia molt centrat i, amb una forta presió als locals, remuntava amb 4 gols més, completant una segona part molt bona i enduent-se una victòria importantíssima i molt merescuda. Els gols dels nostres han sigut de Joel(2), Isidre(2) i Eric.
¡Enhorabona, xiquets!INFANTIL: Requena-2 Sucro-5 (8a jornada lliga).

Autèntic partidàs el que s'ha vist a Requena entre els dos primers de la lliga i que justament s'han endut els nostres. En la primera part, els nostres eixien molt seriosos i descarats i s'avançaven prompte. El 0-1 deixava un poc tocat al Requena que, després de vàries ocasions visitants, havia de demanar temps mort per refer-se. Aixina, els locals es reorganitzaven i aconseguien capgirar el marcador (2-1) abans del descans. En la segona part, el Sucro eixia molt centrat i, amb una forta presió als locals, remuntava amb 4 gols més, completant una segona part molt bona i enduent-se una victòria importantíssima i molt merescuda. Els gols dels nostres han sigut de Joel(2), Isidre(2) i Eloy.
¡Enhorabona, xiquets!
ALEVÍ: Jesus Maria "A"-6 Sucro-2 (8a jornada lliga).
No ha pogut ser. Primera derrota en lliga de l'Aleví del Sucro al camp del líder, el Jesus Maria "A". Els nostres no han estat encertats mentre que els locals han jugat mot be i s'han endut justament els 3 punts Ara cal recupetar-se prompte i afrontar el pròxim partit amb la mateixa il.lusió i ganes com fins ara. ¡Amunt xiquets!
Els gols del Sucro han sigut de Jaume(2).

BENJAMÍ: La Canyada-3 Sucro-5 (8a jornada lliga).
Bona victòria del Benjamí del Sucro en un partit controlat pels nostres i en el qual han acabat imposant-se en el segon temps. La primera part ha estat un poc més nivellada i ha acabat amb empat a 1. En la segona els nostres han dominat més i s'han endut justament els tres punts.Els gols dels nostres han sigut de Dani(3),Carles R. i Ausies.