dijous, 13 de desembre del 2012

Horaris encontres Sucro Fs

Vos deixem la data i horaris dels partits dels nostres equips per al pròxim cap de setmana. En rosa, com sempre, els partits de casa. També vos deixem la prèvia de tots ells:
Jornada de partits importants, i a priori apassionants, la que viurem aquest cap de setmana per a pràcticament tots els equips del Sucro. A més, es dona la circumstància que, llevat del prebenjamí, tots es disputaran a domicili, el que fa que, en principi, tinguen un punt més de dificultat. 
Pel que fa al primer equip, i després d'haver guanyat a La Safor en el partit ajornat de la primera jornada i d'aquesta manera situar-se segon, te un difícil desplaçament a Alboraia, un equip jove i filial del Dominicos-Levante (2ª divisió) que, encara del que es trobe a mitja taula (lloc 9é), és un equip molt complicat, especialment al seu camp. L'equip orxater ve d'empatar al camp de La Safor (4-4) i segur que els jugadors de Braulio Correal hauran de donar el màxim per intentar continuar amb la seua ratxa de bons resultats. Esperem que continue.
En quant al Femení, que es troba al 8é lloc, també te un complicat desplaçament al camp de l'Almassera, que es 6é (però amb els mateixos punts que el nostre equip) i que ve de perdre al camp dels Maristas Valencia (3-1). Serà un partit difícil per les xiques de Pere Todos Santos però esperem que, després dels dos partits consecutius guanyats, les nostres puguen portar-se algo positiu.
Una altre partit interessant serà el de l'Infantil. L'equip d'Héctor Sapiña, que és segon, s'enfronta al líder de la classificació, el Requena, un gran equip que conta els seus partits per victòries. Els nostres es troben a 4 punts però, a l'igual que el Requena, no han perdut cap partit, i intentaran fer un bon partit i continuar amb la seua imbatibilitat.
Altre partit digne de vore serà el de l'Aleví. L'equip dirigit per Carlos Villarrasa, es troba en segon lloc però amb els mateixos punts que el seu rival, el líder Jesús Maria "A". Els dos han guanyat tots els partits disputats, encara que els de la capital van primers per la diferència de gols, gràcies en part, a haver encaixat tant sols 4 gols en el que va de competició. Segur que els nostres ho donen tot i juguen com saben.
El Benjamí, després d'haver guanyat al camp de l'Armelar "B" aquest dimarts, es troba al lloc 5é i viatja a La Canyada, que es 6é, a 2 punts dels nostres però amb un partit menys, i ve de guanyar al camp del colista per (2-5). Esperem que l'equip d'Omar Vargas fassa un bon partit i continue amb la seua progressió.
Per últim, el prebenjamí, després de dues jornades sense jugar (entre jornada de descans i partit ajornat) juga al Pavelló contra el Maristes Cullera "B", al que ja va guanyar a domicili en la primera volta. Esperem que no li afecte el paró i els xiquets de J. Bañó continuen millorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada