diumenge, 23 de desembre del 2012

Derrota del Sucro sènior Fs en els últims minuts

SÉNIOR: Sucro-3 Alzira-4 (11a jornada lliga).

Derrota del primer equip en un derbi comarcal que haguera pogut guanyar qualsevol però que al final s'han endut els visitants, després que cada equip dominara una part. En el primer temps, el Sucro eixia molt entxufat i al minut 6 s'avançava mitjançant Màxim. L'Alzira ho intentava però no creava perill davant un Sucro molt centrat i amb una intensitat defensiva que impedia que els visitants s'acostaren a la porteria defesa per Moi. Fins el min. 15, no tindria l'Alzira la primera ocasió clara, desbaratada pel nostre porter en una gran intervenció. Però en el 16, seria Alan qui posaria el 2-0 al marcador en aprifotar un uno contra uno davant el meta de l'Alzira. En aquest resultat s'arribaria al descans. En el segon temps, al minut 1, vindria, tal volta,una de les claus del partit en marcar els visitants el 2-1 ben prompte. El gol posaria en el partit a l'Alzira i, al mateix temps, donaria certa inseguritat als nostres que veien com passaven de dominadors a dominats en un tres i nores. Set minuts més (min. 8) tardaria en empatar l'Alzira i encara que el Sucro marcaria enseguida (min. 9) mitjançant Pendi, els visitants tornarien a empatar en el 11, en aprofitar-se d'una indecisió dels nostres (3-3). L'Alzira, molt ficat en el partit, s'avançaria a falta de 1:46 per al final, després de desaprofitar un doble penalty (3-4). El nostres, ara si, intentarien reaccionar però primer Alan i després Héctor y Bayona, ja jugant en porter jugador,no acertarien a pujar l'empat al marcador, que al menys, vist lo vist, haguera sigut més just pels mèrits de cada equip al llarg de tot el partit. Ara, és bon moment per aprofitar aquest paró i carregar piles per tal d'afrontar els pròxims partits amb la mateixa intensitat que fins ara.
¡1,2,3 Sucro!SÉNIOR: Sucro-3 Alzira-4 (11a jornada lliga).

Derrota del primer equip en un derbi comarcal que haguera pogut guanyar qualsevol però que al final s'han endut els visitants, després que cada equip dominara una part. En el primer temps, el Sucro eixia molt entxufat i al minut 6 s'avançava mitjançant Màxim. L'Alzira ho intentava però no creava perill davant un Sucro molt centrat i amb una intensitat defensiva que impedia que els visitants s'acostaren a la porteria defesa per Moi. Fins el min. 15, no tindria l'Alzira la primera ocasió clara, desbaratada pel nostre porter en una gran intervenció. Però en el 16, seria Alan qui posaria el 2-0 al marcador en aprifotar un uno contra uno davant el meta de l'Alzira. En aquest resultat s'arribaria al descans. En el segon temps, al minut 1, vindria, tal volta,una de les claus del partit en marcar els visitants el 2-1 ben prompte. El gol posaria en el partit a l'Alzira i, al mateix temps, donaria certa insegu...Mostra'n més...