dimecres, 19 de desembre del 2012

El derby de Futbol sala més esperat


Arriba el Derbi SUCRO-ALZIRA

El dissabte 22 de desembre, el primer dia després de la fi del món (segons les profecies maies), i l'últim de l'any futbolsalero per als dos equips, tindrà lloc l'esperat derbi comarcal entre el Sucro Cullera i el Micela Alzira. A les 18:30 h. es donaran cita, amb permís dels maies, dos dels equips amb millors números de la lliga, que posaran sobre el verd tapís del Pavelló de Cullera tot el seu arsenal per intentar acomiadar l'any amb una victòria que val un poc més que els tres punts en joc. I és que la situació en la taula dels dos conjunts (Sucro Cullera, en segon lloc i Micela Alzira, tercer) a part de la lògica rivalitat comarcal entre els dos equips, fan que aquestos punts valguen més que els de qualsevol altre partit. Ara mateix, tan sols tres punts separen als dos conjunts que segueixen el passos de L'Olleria, líder de la categoria amb un punt d'avantatge sobre els nostres, i que segurament mirarà de reüll l’encontre, esperant un resultat favorable (potser un empat) per als seus interessos particulars.
        La tremenda igualtat entre els dos conjunts es tradueix en els números. Si peguem una ullada als duels anteriors entre els dos equips veiem que els Sucro-Alzira han sigut partits de molts gols i de resultats gens previsibles. A més, en les estadístiques d'enguany podem veure que els números dels dos equips són molt parells, tan pel que fa a l'aspecte ofensiu (Gols marcats) com defensiu (Gols rebuts). En quant als resultats en lliga, el Sucro només ha caigut derrotat al camp de L’l'Olleria, guanyant tots els altres partits. L'Alzira també ha guanyat tots els partits, excepte tres empats. El fet que els d’Alzira encara no hagen perdut cap partit, els dóna un plus d'avantatge que no ha de fer-los oblidar que una derrota a Cullera els deixaria a 6 punts dels segons, el Sucro, i a 7 punts del primer, L’Olleria, i es deixaria a mercé de Mislata i El Pilar que, amb dos punts menys que l'Alzira, estan a tir de pedra.
En qualsevol cas, i més enllà dels números i les gelades estadístiques, esperem (i no per allò dels maies) que es veja un autèntic partidàs. Si, al remat, impera la lògica...el divendres no s'acabarà el món. I el dissabte es podrà gaudir d'un gran partit de futbol sala a Cullera. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada