dissabte, 6 d’abril del 2013

Agredolç empat del Sènior del Sucro Fs

ÉNIOR: Sucro-4 Onda-4 (23 Jornada lliga)

Continua la mala ratxa del Sucro, que ha tingut ocasions per rematar l'Onda i al final ha acabat cedint un empat. El partit començava i els nostres eixien molt fort: amb dos gols d'Alan i Ernesto, el Sucro es posava amb avantatge de 2-0 al minut 2. Els visitants intentaven eixir tímidament i pràcticament en la primera arribada amb perill retallaven distàncies (2-1 Min 6). Però els nostres tenien ben controlat el partit i, just abans del descans, ampliaven la renda (3-1 Min 19) mitjançant un gol de Carlos.
En la segona, l'Onda retallava novament distàncies (3-2 min 5) però en el mateix minut Ernesto tornava a marcar, deixant un aparentement tranquilitzador 4-2 al marcador. Malgrat tot, els nostres no aprofitarien les ocasions per despegar-se en el marcador i l'acumulació de faltes pasaria factura: faltant aproximadament 5 minuts l'Onda tindria dos dobles penaltys quasi consecutius que, afortunadament, en convertiria sols un (4-3). Finalment els visitants aconseguirien l'empat (min 17 4-4) que a la postre seria definitiu i això que encara disposarien d'un altre doble penalty que enviarien als núvols. Els nostres, amb porter jugador els últims dos minuts, intentarien marcar un gol fins l'últim segon, però aquest no arribaria i els dos equips es repartirien els punts.
SÉNIOR: Sucro-4 Onda-4 (23 Jornada lliga)

Continua la mala ratxa del Sucro,  que ha tingut ocasions per rematar l'Onda i al final ha acabat cedint un empat. El partit començava i els nostres eixien molt fort: amb dos gols d'Alan i Ernesto, el Sucro es posava amb avantatge de 2-0 al minut 2. Els visitants intentaven eixir tímidament i pràcticament en la primera arribada amb perill retallaven distàncies (2-1 Min 6). Però els nostres tenien ben controlat el partit i, just abans del descans, ampliaven la renda (3-1 Min 19) mitjançant un gol de Carlos.
En la segona, l'Onda retallava novament distàncies (3-2 min 5) però en el mateix minut Ernesto tornava a marcar, deixant un aparentement tranquilitzador 4-2 al marcador. Malgrat tot, els nostres no aprofitarien les ocasions per despegar-se en el marcador i l'acumulació de faltes pasaria factura: faltant aproximadament 5 minuts l'Onda tindria dos dobles penaltys quasi consecutius que, afortunadament, en convertiria sols un (4-3).  Finalment els visitants aconseguirien l'empat (min 17 4-4) que a la postre seria definitiu i això que encara disposarien d'un altre doble penalty que enviarien als núvols. Els nostres, amb porter jugador els últims dos minuts, intentarien marcar un gol fins l'últim segon,  però aquest no arribaria i els dos equips es repartirien els punts.