dijous, 25 d’abril del 2013

Horaris partits Sucro Fs Cullera

Horaris Partits.

Vos deixem els horaris i la prèvia dels partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve.
El primer equip del Sucro s’enfronta aquest cap de setmana al Micela Alzira en el derbi comarcal per excelència del futbol sala de la Ribera. Partit que s’espera vibrant i intens i de resultat incert. Els nostres, que van tercers, afronten aquest derbi davant l’Alzira (quart) amb 8 punts d’avantatge en la classificació i moltes ganes de jugar davant un rival que ja es va endur els tres punts en el partit de la primera volta. Serà el dissabte, a les 16:30 h.
Respecte als partits de l’Escola, l’Infantil juga en el diumenge en casa, a les 11 h., en un altre partit de Copa, contra el SC Godella. Els nostres, que encapsalen la classificació, no s’hauran de confiar davant un rival al qui ja van guanyar en el partit d’anada. Pel que fa a l’Aleví, juga també el diumenge, just abans de l’Infantil, a les 9:30, contra l’Alboraya, segon classificat, en el que serà l’últim partit de lliga. Els nostres intentaran despedir-se de la lliga amb un bon sabor de boca. Respecte al Benjamí, afronta un dur desplaçament (10:30 h) al camp del Dominicos Levante, que encapsala la classificació del grup B de la Copa. Els nostres intentaran donar guerra i fer-ho el millor possible. Per últim, el Prebenjamí viatja el dissabte a Cumbres per disputar a les 10:30 l’encontre de tornada dels quarts de final de la Copa Plata. Encara que els de Moncada ja van guanyar al partit d’anada, els nostres intentaran fer un bon partit i continuar amb la seua progressió.
ACTUALITAT: Horaris Partits.

Vos deixem els horaris i la prèvia dels partits dels nostres equips per al cap de setmana que ve. 
El primer equip del Sucro s’enfronta aquest cap de setmana al Micela Alzira en el derbi comarcal per excelència del futbol sala de la Ribera. Partit que s’espera vibrant i intens  i de resultat incert. Els nostres, que van tercers, afronten aquest derbi davant l’Alzira (quart) amb 8 punts d’avantatge en la classificació i moltes ganes de jugar davant un rival que ja es va endur els tres punts en el partit de la primera volta. Serà el dissabte, a les 16:30 h.
Respecte als partits de l’Escola, l’Infantil juga en el diumenge en casa, a les 11 h., en un altre partit de Copa, contra el SC Godella. Els nostres, que encapsalen la classificació, no s’hauran de confiar davant un rival al qui ja van guanyar en el partit d’anada. Pel que fa a l’Aleví, juga també el diumenge, just abans de l’Infantil, a les 9:30, contra l’Alboraya, segon classificat, en el que serà l’últim partit de lliga. Els nostres intentaran despedir-se de la lliga amb un bon sabor de boca. Respecte al Benjamí, afronta un dur desplaçament (10:30 h) al camp del Dominicos Levante, que encapsala la classificació del grup B de la Copa.  Els nostres intentaran donar guerra i fer-ho el millor possible. Per últim, el Prebenjamí viatja el dissabte a Cumbres per disputar a les 10:30 l’encontre de tornada dels quarts de final de la Copa Plata. Encara que els de Moncada ja van guanyar al partit d’anada, els nostres intentaran fer un bon partit i continuar amb la seua progressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada