dijous, 11 d’abril del 2013

Pròxima jornada Sucro Fs

Complicada jornada per a pràcticament tots els equips del Sucro que s’enfronten a rivals difícils i en quasi tots els casos, a domicili. Comencem l’anàlisi de la jornada amb el Sénior.  Ja són quatre els partits que el primer equip porta sense guanyar, amb un balanç de dos empats i dos derrotes.  Ara, l’equip rendix visita al Valencia F.S., un rival complicat que es troba al lloc 12 i que a bon segur apretarà de valent per tal d’endur-se els tres punts en joc. Els nostres, que continuen 3ers, intentaran trencar la mala ratxa en un encontre que segur serà molt disputat. Serà a les 20 h del dissabte.
Continuem amb l’equip Infantil, que després de guanyar en la primera jornada, de Copa disputa ara la segona. Concretament, visita el dissabte a les 11:45 una difícil pista i complicat rival, l’Olleria, que ha quedat enguany campió de segona divisió. Els nostres intentaran fer un bon partit i obtindre un resultat positiu.
L’equip Aleví viatja també però cap a València, per enfrontar-se en partit de lliga a El Pilar “A”, en un partit gens fàcil ja que els de la capital es troben en la classificació a 2 punts dels nostres que van tercers. Segur que es vorà un interessantíssim i disputat encontre (10:15 h). I acabem amb el Benjamí, el qual disputa també la 2ª jornada de la Copa per enfrontar-se a les 10 h. al Pavelló al Teresianas “A”, de Torrent. Els dos equips van perdre en la primera jornada, per tant, intentaran estrenar el seu casiller de punts en un partit on els nostres segur que ho donen tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada