dilluns, 8 d’abril del 2013

Victòria dels veterans del CFCullera davant el Benifaió

VETERANS C.F CULLERA 3- VETERANS DE BENIFAIÓ C.D 0

A l'equip local li va sobrar  la segona  part.

Molt bona primera mitat en la qual l'equip de Veterans C.F Cullera va imposar un ritme molt intens,va fer un futbol directe, crea contraatacs molt ben portats pels seus atacants e intenta ixir amb el baló jugat des de la zona d'iniciació,fruit d'això van arribar els gols tots en aquesta primera part.
GOLS:
1- 0 minut 5,Carlos Moreno a jugada a baló parat,fa un magnífic passe al centre de l'àrea que el porter visitant en les seues ganes d'allunyar el baló l´introduïx en la seua pròpia porteria.
2- 0 minut 12,gran jugada en  què participa tota la davantera local el baló li arriba a Juan Rico que de tir amb l'interior,assegura introduir el baló en la porteria del Benifaió.
3-0 minut 35,contaatac molt ben portat per  Ruben Pelaez qui realitza un passe en profunditat, a Galindo que despres de desfer-se del seu marcador i regatejar al porter aconseguix el merescut gol de tir creuat.
En la segona mitat el nivell del joc va baixar moltíssim,el conjunt de Veterans de Benifaió col·loque els seus esbosses més avançades i no deixa desenrotllar el futbol a l'equip de Veterans C.F Cullera.
Cal destacar que l'equip local va estar molt bé en la seua parcel·la defensiva,  no deixa en cap moment del partit que l'equip de Veterans de Benifaió tinguera cap ocasió clara de gol i va saber mantindre una vegada més la seua porteria a zero.