dissabte, 27 d’abril del 2013

Important victòria dels sèniors del Sucro Fs a Alzira

SÉNIOR: M.Alzira-2 Sucro-4 (26 Jornada lliga)

Gran victòria del primer equip del Sucro en el derby comarcal, en un partit molt seriós per part dels nostres. El partit començava i, com es normal en aquestos encontres de rivalitat, el respecte entre els dos equips era la nota predominant. Els dos conjunts, sabedors que qui marcara davant donava un pas molt important pel devenir de l'encontre, mantenien la prudència. Poc o poc, les oportunitats anaven succeint-se però serien els nostres qui, en les acaballes de la primera part, farien el 0-1, mitjançant Héctor i en l'últim minut de joc. Els locals acusarien el colp psicològic i encara més quan, al poc de començar la segona, Alan feia el segon (Min 3, 0-2). Amb un Sucro controlant el partit, Pendi marcava el 0-3 al minut 10, i deixava les coses molt favorables per als nostres. Però faltant 6, l'Alzira eixiria amb porter jugador i amb dos gols seguits (2-3) apurava les seues opcions de donar la volta a l'encontre. Però, amb l' Alzira volcat, Héctor establia el 2-4 definitiu amb un gol que, faltant 1 minut, sentenciava el derby. En definitiva, una nova e important victòria per al Sucro que confirma el bon moment que travessen els nostres.

Gran victòria del primer equip del Sucro en el derby comarcal, en un partit molt seriós per part dels nostres. El partit començava i, com es normal en aquestos encontres de rivalitat, el respecte entre els dos equips era la nota predominant. Els dos conjunts, sabedors que qui marcara davant donava un pas molt important pel devenir de l'encontre,  mantenien la prudència. Poc o poc, les oportunitats anaven succeint-se però serien els nostres qui, en les acaballes de la primera part,  farien el 0-1, mitjançant Héctor i en l'últim minut de joc. Els locals acusarien el colp psicològic i encara més quan, al poc de començar la segona, Alan feia el segon (Min 3, 0-2). Amb un Sucro controlant el partit,  Pendi marcava el 0-3 al minut 10, i deixava les coses molt favorables per als nostres. Però faltant 6, l'Alzira eixiria amb porter jugador i amb dos gols seguits (2-3) apurava les seues opcions de donar la volta a l'encontre. Però, amb l' Alzira volcat, Héctor establia el 2-4 definitiu amb un gol que, faltant 1 minut, sentenciava el derby.  En definitiva, una nova e important victòria per al Sucro que confirma el bon moment que travessen els nostres.