diumenge, 28 d’abril del 2013

Duel en la part alta en la Lliga dels Veterans...

EQUIPS IGUALATS.

VETERANS U.E.L´ALCUDIA 2 - VETERANS C.F CULLERA  0.

Victoria del U.E L´Alcudia davant del C.F Cullera Veterans,dos dels equips que millor temporada han realitzat en el grup centre de la categoria.Els locals van ser superiors en els primers minuts del partit on en el minut 7,van aconseguir el seu primer gol. Marcat per Juanito al rematar des del punt de penal.A partir d'ahí  l'equip de Veterans C.F Cullera va començar a controlar el partit i tinge una de les millors ocasions de la primera part,amb un tir de Ruben Pelaez, desde 25m que feia lluir al porter local,el partit en eixos moments estava molt igualat els dos equips es trobava realitzant un bon joc,molt de control en la parçela del centre del camp. Veterans C.F Cullera potser li faltat el poder realitzar alguna jugada de contraatac ben portada pels seus davanters per a poder igualar el marcador en esta primera part.
En la segona part, va tornar a avançar-se en el marcador el conjunt local per mitjà de Setien, en el minut 58 de partit, al rematar des de dins de l'àrea un rebuig de la defensa de Veterans C.F Cullera.
El partit amb un 2-0 en el marcador es posava molt costa a dalt per a l'equip de Veterans C.F Cullera, molt minvat de jugadors, però inclús quedava molt partit en joc, els seus jugadors, van intentar abaixar el baló i controlar el centre del camp però era molt difícil el poder realitzar jugades,ja que el conjunt local s'emprava a fons i tallava totes les accions d'atac amb faltes,açò impossibilitava les jugades de contraatac i al mateix temps, feia que l'equip de Veterans C.F Cullera col·locara balons de falta directa, dins de l'àrea de penal,on van sorgir algunes ocasions,com un acabament de cap de Galindo que ja celebrant el gol, els defenses locals trageren el baló,davall la mateixa esbossa de gol.
Cal destacar l'encert de cara a gol de l'equip de la U.E l´Alcudia i el treball realitzat,la intensitat en el joc i el compromís dels jugadors de l'equip de Veterans C.F Cullera que no es van donar per vençuts fins al  xiulit final.