dissabte, 20 d’abril del 2013

Derrota del aleví del Sucro Fs davant de l'Esclavas A

ALEVÍ: Esclavas "A"-8 Sucro-3 (21 Jornada lliga)

Derrota de l'Aleví del Sucro davant l'Esclavas "A", en un partit que s'ha decidit en la segona part. En el primer temps, el partit ha estat més nivellat i els locals se n'anaven al descans amb mínim avantatge (3-2). En la segona, el panorama canviava i els nostres no podien evitar que l'Esclavas es despegara al marcador fins el 8-3 final. Els gols dels nostres han sigut de Jaume(2) i Jose.

Derrota de l'Aleví del Sucro davant l'Esclavas "A", en un partit que s'ha decidit en la segona part. En el primer temps,  el partit ha estat més nivellat i els locals se n'anaven al descans amb mínim avantatge (3-2). En la segona, el panorama canviava i els nostres no podien evitar que l'Esclavas es despegara al marcador fins el 8-3 final. Els gols dels nostres han sigut de Jaume(2) i Jose.