dimecres, 24 d’abril del 2013

Important victòria de l'aleví del Sucro Fs davant dels Jesús Maria A

ALEVÍ: Sucro-6 Jesús Maria "A"-5 (19 Jornada lliga).

Gran victòria de l'Aleví del Sucro davant el líder, en un partit que ha tingut que remuntar dos voltes. El partit començava molt be per als nostres ja que als pocs minuts l'equip s' avançava amb un gol de Jaume (1-0). Els visitants no es venien arrere i amb tres gols seguits (1-3) demostraven el perquè estan al més alt de la taula classificatòria. El resultat semblava molt clar però un gol en pròpia porta del Jesus Maria (2-3) deixava les coses un poc més igualades de cara a la segona part. Als pocs minuts de començar aquesta, altra volta Jaume marcaria l'empat (3-3), gol que espolejaria als visitants que, amb dos bones jugades individuals, establien un 3-5 que semblava quasi definitiu però l'equip tirava de garra i aconseguia remuntar amb els gols d'Angel, Jaume i Jose, l'últim pràcticament sobre la bocina, que certificaven una gran victòria del nostre equip. Ara, a l'equip li queda sols un partit per concloure la lliga. Serà davant l'Alboraia, el pròxim diumenge, i al Pavelló.

Gran victòria de l'Aleví del Sucro davant el líder, en un partit que ha tingut que remuntar dos voltes.  El partit començava molt be per als nostres ja que als pocs minuts l'equip s' avançava amb un gol de Jaume (1-0). Els visitants no es venien arrere i amb tres gols seguits (1-3) demostraven el perquè estan al més alt de la taula classificatòria. El resultat semblava molt clar però un gol en pròpia porta del Jesus Maria (2-3) deixava les coses un poc més igualades de cara a la segona part. Als pocs minuts de començar aquesta, altra volta Jaume marcaria l'empat (3-3), gol que espolejaria als visitants que, amb dos bones jugades individuals, establien un 3-5 que semblava quasi definitiu però l'equip tirava de garra i aconseguia remuntar amb els gols d'Angel, Jaume i Jose, l'últim pràcticament sobre la bocina, que certificaven una gran victòria del nostre equip. Ara, a l'equip li queda sols un partit per concloure la lliga. Serà davant l'Alboraia,  el pròxim diumenge, i al Pavelló.