diumenge, 21 d’abril del 2013

Merescuda victòria de l'equip sènior del Sucro Fs

SÉNIOR: Sucro-7 Alboraya-3 (25 jornada lliga)

Bon partit del primer equip i nova victòria, que fa jústicia al que s'ha vist a la pista. En la primera part l'Alboraya sorprenia en avançar-se al primer minut de joc. El 0-1 podia semblar preocupant però encara quedava molt per jugar i Alan, al minut 7, posava les taules al marcador. Després de què els dos equips desaprofitaren alguna que altra ocasió, s'arribaria a un últim minut fantàstic, on els nostres s'avançaven per dos voltes mitjançant Carlos i Ernesto, aquest últim de falta directa, i se n'anaven amb 3-1 al descans. Els visitants acusarien eixos dos últims gols i ja no alçarien cap. Aixina i tot, ho intentarien però el Sucro, amb un joc molt ràpid, en marcaria tres més, a càrrec de Jose David, Carlos i Juanmi. Amb 6-1, l'Alboraia trauria porter jugador però no afectaria dràsticament al resultat final i encara que els visitants farien dos gols més, Carlos faria, entre mig, l'últim del nostre equip i del seu conter particular, quedant-se a l'electrònic el 7-3 final.
Ara, després de dos bones victòries, l'equip afronta amb la moral alta el desplaçament a Alzira, en el derby comarcal per excel.lència. Esperem que continue la ratxa. ¡1, 2, 3 Sucro!