divendres, 19 d’abril del 2013

Jornada completa i prèvia dels equips del Sucro Fs Cullera

El primer equip s’enfronta a l’Alboraia, dur rival i filial del Levante-Dominicos, que ja ha donat algun que altre esglai als equips capdavanters, com l’empat a sa casa davant l’Olleria o la victòria a domicili en Alzira. Els nostres, que continuen tercers i venen de guanyar i fer un bon partit davant el Valencia, intentaran no deixar-se sorprendre i continuar sumant en un partit que segur no serà gens fácil de traure endavant. Serà a les 18:30 del dissabte.
Continuant amb l’Infantil, l’equip disputa el diumenge una altra jornada de Copa, esta vegada a casa, davant el Pilar “B”, a les 12 h. Els nostres, que venen de traure un meritori empat a l’Olleria, s’enfronten a un rival que ve de guanyar i davant el qual no s’hauran de confiar per tal de traure els punts en joc.
Seguint amb l’Aleví, aquest te un complicat desplaçament el dissabte a les 13 h. S’enfronten el quint (Esclavas “A”) contra el quart (Sucro Cullera), amb només 1 punt de diferència i en una jornada d’enfrontaments directes, ja que també s’enfronten segon contra tercer. A dos jornades de la conclusió de la lliga, els nostres intentaran traure un bon resultat i continuar aprenent.
Seguint amb el Benjamí, i després d’haver acabat la lliga aquesta setmana amb la disputa del partit que s’havia ajornat, l’equip continua amb la Copa i juga el diumenge, a les 11 h., al camp de l’Alboraia “B”. Un partit que serà disputat i on els nostres intentaran donar guerra i seguir amb la seua progressió.
Per últim, el Prebenjamí, després del paró per les festes, torna a la competició i a les 11 s’enfronta el diumenge en el Pavelló al Cumbres, en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa Plata. Els nostres intentaran fer un bon partit i continuar el seu aprenentatge davant un rival complicat que voldrà traure un bon resultat per al partit de tornada.
¡Sort per a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada