Nova victòria dels veterans del CF Cullera

VICTORIA A DOMICILI.

OLIMPYAKOS D´ALCASSER  0 - VETERANS C.F CULLERA 3
Sime amb dos magnífics gols remata  a l´Olimpiakos.
.
Els de Juan Gutierrez continuen guanyant partits en el Grup Centre de la categoria de Veterans,han golejat a domicili a l'equip de Veterans d´Alcasser per un resultat de 0-3,en una vesprada molt calorosa i contra un rival que no deixa d'intentar-ho en tot el partit però que es va trobar amb un equip molt solid,amb les idees de joc molt clares per a aconseguir esta nova i treballada victòria.

Veterans C.F Cullera prompte s'avanç en el marcador fruit d'un tir des de fora de l'àrea,en el minut 5,de partit realitzat per Sime,que el meta local res pot fer per detindre-ho i el baló es cola per l'esquadra.A partir d'eixe moment els jugadors locals van intentar arribar a la porteria rival però en totes les jugades d'atac l'equip de Veterans C.F Cullera en la seua esbossa defensiva s'encarregava de robar-los el baló i eixir ràpid amb contraatacs de molt de perill,de nou era Sime qui aprofitava un d'estos contraatacs i en el minut 20 de partit,despres de regatejar al porter local introduïa el baló en la xarxa aconseguint el
0-2.
No els va donar quasi ni temps al conjunt local de posar el 0-2 en el marcador i de nou s'avançava l'equip de Veterans C.F Cullera amb el 0-3,un baló furtat en la zona de canalització del conjunt local per mitjà de Luis,este fa una paret amb Sime,Sime un passe a l'espai lliure on Ruben Pelaez s'aprofita i consegeix el 0-3 de tir al fons de la xarxa.
La segona part i amb un resultat a favor l'equip de Veterans C.F Cullera,col·loca les esbosses molt arrere i va defendre molt bé el seu porteria,per la seua banda l'Olimpyakos ho intenta però s'a trobat amb un equip molt superior en la parcel·la defensiva on totes les seues arribades eren resoltes pels defensors de Veterans C.F Cullera amb encert,arribant al final de la trobada amb cap gol encaixat en la porteria.