dissabte, 13 d’abril del 2013

Derrota de l'aleví del Sucro Fs davant d'un potent Pilar A

ALEVÍ: El Pilar "A"-6 Sucro-2 (20 Jornada lliga)

Derrota de l'Aleví del Sucro davant un Pilar que s'ha mostrat molt efectiu. En la primera part, els locals controlaven l'encontre i es mostraven més encertats, arribant-se al descans amb 2-0, però amb el partit obert. En la segona, els locals apretarien més i es despegarien en el marcador fins posar-se 6-0. Al remat, els nostres retallarien distàncies amb 2 gols que deixarien el definitiu 6-2. Els gols dels nostres han sigut de Jaume i Noel.

Derrota de l'Aleví del Sucro davant un Pilar que s'ha mostrat molt efectiu. En la primera part, els locals controlaven l'encontre i es mostraven més encertats,  arribant-se al descans amb 2-0, però amb el partit obert. En la segona, els locals apretarien més i es despegarien en el marcador fins posar-se 6-0. Al remat, els nostres   retallarien distàncies amb 2 gols que deixarien el definitiu 6-2. Els gols dels nostres han sigut de Jaume i Noel.